A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 33  СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ВІД 18.05.2023 РОКУ.

Дата: 14.05.2023 16:06
Кількість переглядів: 22

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

33  СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ВІД 18.05.2023 РОКУ.

 

  1. Про затвердження місцевої Програми розвитку сфери надання адміністративних послуг Білицької селищної ради на 2023 рік.

 

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Білицької селищної територіальної громади за 1 квартал 2023 року.

 

  1. Про передачу субвенцій з бюджету Білицької селищної територіальної громади у 2023 році.

 

  1. Про внесення змін до бюджету Білицької селищної  територіальної громад на 2023 рік.

 

  1. Про внесення змін до структури та штатної чисельності працівників апарату виконавчого комітету та інших виконавчих органів ради.

 

  1. Про надання одноразової матеріальної  допомоги.

 

  1. Про передачу на баланс  КП «Бутенківське» та закріплення за ним на праві господарського відання захисної споруди цивільного захисту.

 

  1. Про заслуховування звіту про роботу керівника КП «Білики-Агро».

 

  1. Про безоплатну передачу громадянам в приватну власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території Білицької селищної ради, Полтавського району,  Полтавської області.

 

  1. Про виділення громадянам в натурі земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району,  Полтавської області.

 

  1. Про надання дозволів громадянам на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (паїв) в натурі (на місцевості) на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

 

  1. Про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загального користування, відведеної для цілей поводження з відходами на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

 

  1. Про надання дозволу КП «Бутенківське» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області (за межами с. Свічкареве) під існуючою свердловиною.

 

  1. Про розробку паспорта водного об’єкта (ставка) в с. Жуки, Полтавського району,  Полтавської області.

 

  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в смт. Білики, Полтавського району, Полтавської області Кищенко Тетяні Павлівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Крату Володимиру Олександровичу.

 

  1. Про проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку Мухи Юрія Тимофійовича.

 

  1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки на земельну ділянку на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

 

  1. Про  надання в оренду земельної ділянки  по вул. Полтавській, 114В  у с. Бутенки Дабарському Валерію Івановичу.

 

  1. Про  надання в оренду земельної ділянки  по вул. Полтавській, 115Б  в с. Бутенки Гудзю Володимиру Михайловичу, Гудзь Людмилі Іванівні.

 

  1. Про надання в оренду земельної ділянки для городництва на території Білицької селищної ради Полтавського району, Полтавської області Халяві Михайлу Івановичу.

 

  1. Про встановлення сервітуту на земельну ділянку  по вул. Миру, 2 б в смт.  Білики, Полтавського району, Полтавської області Кучер Ользі Іванівні.

 

  1. Про проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку площею 6,0 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

 

  1. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

 

  1. Про розгляд заяви Піскуна Станіслава Олександровича щодо внесення змін до договору оренди від 28.01.2022 року. 

 

РІЗНЕ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь