БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Мітинг до Дня катастрофи на Чорнобильській АЕС

Дата: 26.04.2024 14:46
Кількість переглядів: 22

26 квітня біля пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської трагедії відбувся мітинг, приурочений 38-й річниці Чорнобильської катастрофи.

На мітингу були присутні чорнобильці, керівництво громади, представники колективів освіти, культури, установ, організацій та громадськість громади.

Вшановуючи подвиг героїв-чорнобильців, жертв трагедії, до присутніх звернулися ведучі. Вони висловили щирі слова подяки та співчуття за героїзм та самовідданість всім ліквідаторам страшної аварії. «Ми схиляємо голови перед пам`яттю тих, хто загинув у цій боротьбі, закликаємо зберігати пам`ять Чорнобиля і вшанувати мужність тих ліквідаторів, які живуть сьогодні поряд з нами.

Шановні ліквідатори! Міцного вам здоров’я, доброї долі. Хай всі труднощі й перешкоди не загасять віри в добро, щоб людська шана була моральним оберегом, а суспільство належно цінувало людей, які свого часу стійко витримали незнаний виклик долі».

Ушанували хвилиною мовчання усіх тих, хто віддав своє життя під час ліквідації катастрофи на Чорнобильській АЕС та тих, хто назавжди покинули нас і відійшли у вічність протягом 38 років після аварії…

Учасники мітингу поклали квіти до пам’ятного знаку.

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС, щиро бажаємо всім вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди, шани і щирої подяки від людей!

Нехай ніколи не повториться шлях Чорнобильської катастрофи, а пам'ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і безпеку!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь