БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 44 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ВІД 08.05.2024 РОКУ

Дата: 07.05.2024 09:49
Кількість переглядів: 38

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 44 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ

ВІД 08.05.2024 РОКУ

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Білицької селищної територіальної громади за 1 квартал 2024 року.

2. Про внесення змін до бюджету Білицької селищної територіальної громади на 2024 рік.

3. Про внесення змін до  Комплексної програми з реалізації завдань та заходів щодо розвитку ветеранської політики у Білицькій селищній територіальній громаді на 2024-2025 роки.

4. Про внесення змін до статуту Підприємства комунальної служби «Старт» та затвердження у новій редакції

5. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости старостинського округу в Білицькій територіальній громаді.

6. Про прийняття до комунальної власності Білицької селищної ради індивідуально визначеного майна.

7. Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність окремого індивідуально визначеного майна.

8. Про затвердження звіту про списання майна комунальної власності Білицької селищної ради.

9. Про внесення змін до структури та штатної чисельності працівників апарату виконавчого комітету та виконавчих органів Білицької селищної ради на 2024 рік.

10. Про затвердження Положення про сектор з мобілізаційної роботи виконавчого комітету Білицької селищної ради

11. Про погодження проекту Меморандуму про співпрацю з Кобеляцькою міською територіальною громадою.

12. Про внесення змін до Регламенту роботи відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Білицької селищної ради.

13. Про утворення віддалених робочих місць адміністраторів Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Білицької селищної ради.

14. Про внесення змін до інформаційних карток адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Білицької селищної ради.

15. Про затвердження акту приймання-передачі будівель та споруд (реєстраційний номер 1371609953218) і захисної споруди цивільного захисту № 61803 (реєстраційний номер 2694802953080) по вул. Пристанційній, 42 у с-щі Білики Полтавського району Полтавської області.

16. Про передачу в оперативне управління гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради комунального майна, що знаходиться за адресою: вул.Перемоги, 25-А, с.Свічкареве, Полтавський район, Полтавська область.

17. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Сокіл Ірині Миколаївні.

18. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Хлистуну Олегу Миколайовичу, Хлистуну Валерію Миколайовичу.

19. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Товстоконь Надії Данилівні.

20. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Мельниченку Роману Миколайовичу.

21. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Лесич Ользі Вікторівні.

22. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Чечелю Миколі Михайловичу.

23. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Корнієнко Світлані Євгенівні.

24. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Дяченку Івану Олексійовичу.

25. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Бублій Наталії Станіславівні.

26. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Величко Катерині Іванівні.

27. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Галаті Василю Григоровичу.

28. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Сідашу Миколі Миколайовичу.

29. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Стіжко Світлані Миколаївні, Федорук Надії Володимирівні.

30. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Герасименко Ніні Сергіївні.

31. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Хорішку Анатолію Анатолійовичу.

32.Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Кравчині Зінаїді Антонівні.

33.Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Дюкаревій Юлії Микитівні.

34.Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Борисовій Людмилі Романівні.

35. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Примоченку Анатолію Анатолійовичу.

36. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Шишкіній Аллі Анатоліївні.

37. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Нирко Любові Романівні.

38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області  Кинько Ганні Петрівні.

39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області  Киньку Вячеславу Олександровичу.

40. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в селищі Білики, Полтавського району, Полтавської області  Лисаку Євгенію Михайловичу.

41.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в селі Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області  Чоботарьовій Антоніні Іванівні.

42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в селі Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області  Чоботарьову Василю Володимировичу.

43.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в селі Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області  Худолій Аллі Сергіївні.

44. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 7,0 га для сінокосіння і         випасання худоби в с. Комарівка, Полтавського району, Полтавської області Фесенку Сергію Володимировичу.

45.Про надання  в оренду земельної ділянки площею 8,0 га для сінокосіння і випасання худоби в  с. Комарівка, Полтавського району, Полтавської області Фесенку Сергію Володимировичу.

46.Про надання  в оренду земельної ділянки площею 1,0 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Стрюк Тамарі Володимирівні.

47.Про надання  в оренду земельної ділянки площею 2,0 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Стрюку Юрію Васильовичу.

48.Про надання  в оренду земельної ділянки площею 2,0 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Стрюку Василю Степановичу.

49.Про надання  в оренду земельної ділянки площею 2,0 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Майданик Катерині Володимирівні.

50.Про надання  в оренду земельної ділянки площею 0,2585 га для городництва в с. Прогрес, Полтавського району, Полтавської області Савченко Тетяні Миколаївні.

51.Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,07 га по вул. Квітневій, 7 в с. Прогрес, Полтавського району, Полтавської області Бондарчук Олені Миколаївні.

52.Про встановлення сервітуту на земельну ділянку по вул. Полтавській, 46а  в  с. Бутенки, Полтавського району,  Полтавської області ФОП Кияну Роману Олександровичу . 

53..Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 12,1339 га на території  Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

54.Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 4,5 га на території  Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

55.Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 3,6207 га в с. Червоні Квіти, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

56.Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 7,0063 га в с. Червоні Квіти, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

57.Про розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки площею 7,0063 га в с. Червоні Квіти, Полтавського району, Полтавської області.

58.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та            об’єднання земельної ділянки площею 4,0564 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельні ділянки.    

59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та            об’єднання земельної ділянки площею 0,34 га по вул. Миколи Касьяна, 2а в с. Бутенки, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельні ділянки.    

60.Про розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,2256 га по вул. Касьяна, 2а в селі Бутенки, Полтавського району, Полтавської області.

61.Про затвердження проекту землеустрою  щодо  вілведення земельної ділянки  площею 25,687 га в на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

62.Про розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 25,687 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4456 га загального користування, відведену для цілей поводження з відходами в селищі Білики, Полтавського району, Полтавської області.

64.Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на право оренди на земельну ділянку площею 3,9694 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

65.Про розгляд заяви Сєрова Олега Миколайовича № С 03.3-02/56 від 25.04.2024 року про зменшення орендної плати.

66.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул. Шевченка, 19 в с. Вітрова Балка,  Полтавського району, Полтавської області СФГ «Відродження».

67.Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 3,9974 га в с. Дрижина Гребля, Полтавського району, Полтавської області.

68.Про надання в постійне користування земельної ділянки по вул. Перемоги, 25а в с. Свічкареве, Полтавського району, Полтавської області гуманітарному відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради.

69. Про надання в оренду земельної ділянки  на території Білицької ради, Полтавського району, Полтавської області ТОВ «лайфселл».

70.Про надання дозволу на розробку технічної документації  з нормативної грошової оцінки на земельну ділянку на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області ТОВ «лайфселл».

71. Про надання одноразової грошової допомоги Арзамасцевій Я.І.

72. Про надання одноразової грошової допомоги Білоніг О.М.

73. Про надання одноразової грошової допомоги Богомол С.А.

74. Про надання одноразової грошової допомоги Гладкому В.О.

75. Про надання щорічної грошової допомоги Деревянко А.Ю.

76. Про надання одноразової грошової допомоги Жмудю О.Т.

77. Про надання одноразової грошової допомоги Кацай Л.В.

78. Про надання одноразової грошової допомоги Кусайко В.І.

79. Про надання одноразової грошової допомоги Мілько З.В.

80. Про надання одноразової грошової допомоги Павлюку І.М.

81. Про надання одноразової грошової допомоги Перелаю Р.В.

82. Про надання одноразової грошової допомоги Підмоклій О.О.

83. Про надання одноразової грошової допомоги Степаненко Л.Г.

84. Про надання одноразової грошової допомоги Суєтіній В.С.

85. Про надання одноразової грошової допомоги Топоріній І.І.

86. Про надання одноразової грошової допомоги Яковенку Е.Д.

87. Про внесення змін до статуту Комунального підприємства «Бутенківське» Білицької селищної ради та затвердження його у новій редакції.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь