БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

14 травня 2024 року начальник Кобеляцького управління Полтавської філії Полтавського обласного центру зайнятості  Хейлик Наталія Миколаївна взяла участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення Білицької селищної територіальн

Дата: 14.05.2024 15:53
Кількість переглядів: 54

14 травня 2024 року начальник Кобеляцького управління Полтавської філії Полтавського обласного центру зайнятості  Хейлик Наталія Миколаївна взяла участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення Білицької селищної територіальної громади.

 На заході  також були присутні  -  голова Білицької ОТГ Скрильник Микола Володимирович, керівники підприємств громади та старости старостинських округів.

Наталія Миколаївна інформувала про інструменти та програми підтримки працевлаштування та  професійного навчання внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Білицької громади.

Учасники засідання обговорили проблемні питання підтримки внутрішньо переміщених осіб на ринку праці та повернення їх до зайнятості.

Крім того, начальник Кобеляцького управління повідомила, що на базі Полтавської філії Полтавського обласного центру зайнятості за адресою: м. Полтава, вул. Сінна, 45 (тел. 095-773-29-35), працює регіональний офіс «Зроблено в Україні» для роботи з мікро- та малим бізнесом регіону. Звернувшись до офісу, зацікавлені особи отримають інформацію про урядові програми підтримки українського виробника та умови участі в них. Фахівці офісу нададуть кваліфіковані консультації і практичну допомогу з написання бізнес-планів, оформлення та подачі документів на гранти та інші державні програми підтримки бізнесу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь