БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

45 сесія восьмого скликання Білицької селищної ради 20.06.2024 р

Дата: 27.06.2024 10:03
Кількість переглядів: 115

Рішення №1.Про передачу субвенцій з бюджету Білицької СТГ у 2024 році

Рішення №2. Про внесення змін до бюджету Білицької СТГ

Рішення №3. Про припинення діяльності шляхом ліквідації філії Бережнівська гімназія Бутенківського ліцею ім.Ю.П.Дольд-Михайлика Білицької селищної ради

Рішення №4. Про прийняття до комунальної власності Білицької селищної ради індивідуально визначеного майна

Рішення №5. Про втрату чинності рішення Білицької селищної ради від 24.11.2021 року №5

Рішення №6. Про втрату чинності рішення Білицької селищної ради від 28.01.2022 року №1

Рішення №7. Про делегування виконавчому комітету Білицької селищної ради окремих повноважень щодо управління майном комунальної власності Білицької СТГ

Рішення №8. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Білицької селищної ради.

Рішення №9. Про передачу в оперативне управління комунального некомерційного підприємства Центр ПМСД Білицької селищної ради комунального майна.

Рішення №10.Про передачу в оперативне управління комунального некомерційного підприємства «Центр ПМСД Білицької селищної ради» комунального майна.

Рішення №13. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дяченку Ігорю Вікторовичу.

Рішення №14. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кобелю Віктору Леонідовичу.

Рішення №15. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гузщенку Максиму Олексійовичу.

Рішення №16. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гімік Світлані Олександрівні.

Рішення №17. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бреусу Івану Григоровичу.

Рішення №18. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Копелець Надії Петрівні.

Рішення №19. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дудці Ніні Миколаївні.

Рішення №20. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Карпенко Анастасії Михайлівні, Корнієнко Ларисі Іванівні.

Рішення №21. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та ОЖБ, господарських будівель і споруд Проскурні Н.В., Проскурні М.В., Проскурні К.В..

Рішення № 22. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Немешу Роману Ігоровичу.

Рішення №23. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Скомаровській Тетяні Володимирівні.

Рішення №24. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Мотрію Олексію Антонович

Рішення №25. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Остапченку Михайлу Володимировичу.

Рішення №27. Про виділення земельної ділянки для ведення товарного с.г виробництва на території Білицької СР Білану І.О.

Рішення №28. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського р-ну, Полтавської обл. Величко К.І.

Рішення №29. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки для ведення товарного сг виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського р-ну, Полтавської обл. Кобченку Є.О., Кобченку В.О.

Рішення №30. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського р-ну, Полтавської обл.Шишкіній А.А.

Рішення №31. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського р-ну, Полтавської обл. Примоченку А.А.

Рішення №32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в с. Бутенки, Полтавського району, Полтавської області Гусці Івану Ярославовичу.

Рішення №33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Калюжному Олександру Олеговичу.

Рішення №34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Ковтуну Віктору Олександровичу.

Рішення №35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Крайнику Олександру Анатолійовичу.

Рішення №36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Кобченко Юлії Анатоліївні.

Рішення №37. Про надання дозволу на розробку ТД щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Героїв Крут, 3 в с. Бутенки, Полтавського р-ну, Полтавської обл. Онищенко Т.В.

Рішення №38. Про надання в постійне користування земельної ділянки по вул. Полтавській, 29 в селищі Білики, Полтавського району, Полтавської області Білицькій мистецькій школі.

Рішення №39. Про надання в постійне користування земельної ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області ДЕРЖАВНОМУ СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ ГОСПОДАРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВУ«ЛІСИ УКРАЇНИ».

Рішення №40. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Пристанційній, 16В в селищі Білики, Полтавського району, Полтавської області Челідзе Ірині Сергіївні

Рішення №41. Про надання в оренду земельної ділянки по вул. Полтавській, 46 в с. Бутенки, Полтавського району, Полтавської області Цвіцінському Миколі Вікентійовичу.

Рішення №42. Про надання в оренду земельної ділянки площею 5,4305 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Біланенку Віталію Васильовичу.

Рішення №43. Про надання в оренду земельної ділянки площею 11,9672 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Біланенку Віталію Васильовичу

Рішення №44. Про розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 10,9297 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської област

Рішення №45. Про розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 55,2292 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

Рішення № 46. Про розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 9,0256 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

Рішення №47. Про розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 9,4688 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

Рішення №48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки площею 7,0063 га в с. Червоні Квіти, Полтавського р-ну, Полтавської обл.

Рішення №49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки площею 4,0169 га в с. Дрижина Гребля, Полтавського р-ну, Полтавської обл.

Рішення №50. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки на земельну ділянку на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області ТОВ «лайфселл»

Рішення №51. Про зміну цільового призначення земельної ділянки по вул. Миколи Касьяна, 2а в с. Бутенки, Полтавського району, Полтавської області.

Рішення №52. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою по вул. Центральній, 11 а в с. Марківка, Полтавського району, Полтавської області за Бутенківським споживчим товариством.

Рішення №53.Про припинення договору оренди земельної ділянки по вул. Індустріальній, 4 в селі Бутенки, Полтавського району, Полтавської області з ТОВ «СХІДНО-УКРАЇНСЬКА ДИВЕЛОПЕРСЬКА КОМПАНІЯ».

Рішення №54. Про розробку Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки вул. Індустріальній, 4 в селі Бутенки, Полтавського району, Полтавської області.

Рішення №55. Про внесення змін до рішення 43 сесії 8 скликання від 20.03.2024 року № 25 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в селищі Білики

Рішення №56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул. Будівельній, 2 б в селищі Білики, Полтавського р-ну, Полтавської обл та проведення державної реєстрації

Рішення №57. Про проведення державної реєстрації права комунальної власності за ТГ в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку по вул. Яблуневій, 24 в с. Трояни, Полтавського р-ну, Полтавської обл.

Рішення №58. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку по вул. Індустріальній, 1в в с. Бутенки, Полтавського району, Полтавської області.

Рішення №59. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на право оренди на земельну ділянку площею 0,1577 га в с. Червоні Квіти, Полтавського р-ну, Полтавської обл.

Рішення № 60. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на право оренди на земельну ділянку площею 0,3846 га в с. Червоні Квіти, Полтавського району, Полтавської області.

Рішення №61. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на право оренди на земельну ділянку площею 0,7694 га в с. Червоні Квіти, Полтавського району, Полтавської області.

Рішення №62. Про розгляд подання ДЕРЖАВНОГО СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛІСИ УКРАЇНИ».

Рішення №63. Про надання дозволу на розробку Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки по вул. Пристанційній, 15-А в селищі Білики, Полтавського району, Полтавської області ФГ «ГРОМАДА»

Рішення №64. Про надання дозволу на розробку Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки по вул. Пристанційній, 15-Б в селищі Білики, Полтавського району, Полтавської області ФГ «ГРОМАДА».

Рішення №65. Про надання дозволу на розробку Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки по вул. Заводській, 6а в селищі Білики,Полтавського району, Полтавської області ФГ «ГРОМАДА».

Рішення №66. Про надання дозволу на розробку Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки по вул. Заводській, 15 в селищі Білики,Полтавського району, Полтавської області ФГ «ГРОМАДА».

Рішення №67. Про надання дозволу на розробку Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки по вул. Миру, 15 в селищі Білики,Полтавського району, Полтавської області Пуніній Олені Сергіївні.

Рішення №68. Про припинення права комунальної власності на земельну ділянку на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь