Філіп Пронін ознайомився з роботою одного з підприємств харчової промисловості Полтавщини
Філіп Пронін ознайомився з роботою одного з підприємств харчової промисловості Полтавщини

Від молокоприймального пункту – до масштабного виробництва молочних продуктів. Одне з підприємств харчової промисловості Полтавщини з року в рік нарощує темпи розвитку. Ознайомилися з його роботою начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін, його заступник Антон Чубенко, директор Департаменту агропромислового розвитку ОВА Сергій Фролов.
Усі процеси на підприємстві максимально автоматизовані, що дозволяє створювати якісну продукцію. Знайти її можна у всіх національних торговельних мережах України.
На підприємстві виготовляють масло, кисломолочні та плавлені сири, сухе молоко. Широке коло експорту – близько 70-ти країн Європи, Азії, Африки, Північної Америки. З початку повномасштабного вторгнення рф почали постачати товари на європейські ринки. Нині цей показник – більше 50%.
Підприємство оперативно реагує на виклики війни – постійно допомагає ЗСУ, долучалося до формування продовольчого резерву. Дбає і про енергостійкість виробничих процесів. У планах – організувати роботу когенераційної установки.
«Висока відповідальність, професіоналізм, готовність працювати у надскладних умовах – те, що вирізняє наш бізнес. Разом зміцнюємо економіку Полтавщини», – зауважив Філіп Пронін.