БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Сьогодні знову Білицька громада попрощалася із захисником України — Жорняком Валерієм Івановичем.

Дата: 27.08.2024 16:45
Кількість переглядів: 69

27 серпня 2024 року, Білицька громада попрощалася із захисником України — Жорняком Валерієм Івановичем. У цей важкий день ми зібралися, щоб вшанувати людину, котра віддала своє життя, захищаючи нашу країну від російського ворога.
Жорняк Валерій Іванович народився 13 квітня 1972 року в селі Бережнівка. Він здобував освіту в рідному селі, навчаючись у Бережнівській восьмирічній школі, а у 1989 році закінчив Бутенківську загальноосвітню школу імені Дольд-Михайлика. Продовжив навчання в Полтавському кооперативному технікумі, де здобув спеціальність товарознавця.
У 1990-1992 роках Валерій проходив службу в армії. Після закінчення військової служби він повернувся до кооперативного технікуму, щоб завершити свою освіту.
Працював фізичною особою — підприємцем, але останнім часом обіймав посаду охоронця у філії АТ «ДПЗКУ» «Кобеляцький КХП» (комбінат хлібопродуктів).
18 березня 2024 року Валерій Іванович був мобілізований до лав Збройних Сил України. На жаль, 23 серпня 2024 року його життя трагічно обірвалося.
Валерій залишив у скорботі своїх, друзів, односельців, свою родину: дружину Світлану Василівну, синів Дениса та Дмитра, матір Ганну Степанівну, а також сестру Людмилу.
Співчуваємо всім, хто знав та любив цю світлу людину. Вічна пам'ять про Жорняка Валерія Івановича! Він був справжнім патріотом, мужнім воїном, який пожертвував собою заради майбутнього України. Нехай земля йому буде пухом, а душа знайде вічний спокій.
Вічна слава захиснику України!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь