БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

СТАРТУЄ ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТИ ШКІЛЬНОГО ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ

Дата: 21.10.2024 13:32
Кількість переглядів: 22

Шановні жителі Білицької громади!

 

          Не будьте байдужими, підтримайте учнівські ініціативи та проголосуйте за проєкти №11, №14 та №56 віддавши за них свої голоси!

         Голосування триватиме з 23 жовтня по 7 листопада 2024 року на платформі smartregion.pl.ua через систему «BankID», електронний цифровий підпис або «MobileID». Кожен користувач може підтримати  три проєкти.

 

 

СТАРТУЄ ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТИ ШКІЛЬНОГО ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ

 

У Полтавській області у цьому році відновлено щорічний конкурс «Шкільний громадський бюджет», який надає учням віком від 14 до 18 років можливість впроваджувати власні ініціативи, спрямовані на покращення умов навчання, благоустрій шкільної інфраструктури, створення молодіжних просторів. Проєкти - переможці  фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету та бюджету громади у співвідношенні 50х50: до 250 тис. грн.  – з обласного бюджету та 250 тис. грн.  і більше – з бюджету громади. 

Цього року учні Білицької громади подали на конкурс три проєкти, спрямовані на покращення умов навчання та відпочинку, а саме:

  1. Проєкт №11 «Ритми єдності: соціальна згуртованість через командну взаємодію» - передбачає закупівлю командних ігор для соціальної згуртованості учнів та вчителів, які проходитимуть під музичний супровід із використанням якісного обладнання в Білицькому ліцеї №1 Білицької селищної ради. Якісна музична апаратура допоможе створити позитивну атмосферу, сприятиме згуртуванню та підтримці ментального здоров'я, зміцнюючи взаємодію в шкільному колективі. Автор проєкту - Дериземля Вероніка Валеріївна. Загальний бюджет проєкту – 154550 грн.
  2.  Проєкт № 14 «Сучасний молодіжний хаб – «Світлиця»» -  передбачає створення сучасного, комфортного та багатофункціонального молодіжного (хабу) простору, який стане центром освітнього, виховного процесу Бутенківського ліцею Білицької селищної ради, де проходитимуть всі заходи (зібрання учнівського парламенту, конференції, семінари, концерти, патріотичні заходи, вечори старшокласників, ярмарки, кінопокази), у яких беруть участь учасники освітнього процесу: учні, працівники школи, батьки, жителі громади, запрошені гості. Автор проєкту – Дикий Владислав Сергійович. Загальний бюджет проєкту – 250900 грн.
  3. Проєкт №56 «Спортивний куточок «Залізний спорт»» -  передбачає придбання сучасних спортивних стінок та спортивних ігор, приладдя для учасників освітнього процесу філії «Білицька гімназія №4» Білицького ліцею №1 Білицької селищної ради, що зацікавить учнівську молодь до занять фізкультурою та спортом, а також ведення здорового способу життя. Автор проєкту - Прокопенко Євгеній Леонідович. Загальний бюджет проєкту –      156678 грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь