БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

НЕФОРМАЛЬНЕ НАВЧАННЯ В РІВНЕНСЬКОМУ  ЦПТО ДСЗ

НЕФОРМАЛЬНЕ НАВЧАННЯ В РІВНЕНСЬКОМУ ЦПТО ДСЗ

У рамках співпраці Державної служби зайнятості та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ розпочато роботу з оцінювання результатів неформального навчання кухарів різних регіонів України. Такий формат роботи дозволяє оперативно надати можливість робітникам отримати свідоцтва державного зразка, відтак, офіційно працевлаштуватися. Оцінювання проходить на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «кухар».

13:21 01.10.2021

1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана. Український народ завжди славився шанобливим ставленням до батьків, турботою про найстарших представників громади.

1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана. Український народ завжди славився шанобливим ставленням до батьків, турботою про найстарших представників громади.

1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана. Український народ завжди славився шанобливим ставленням до батьків, турботою про найстарших представників громади. Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними громадянами держави. Кілька днів поспіль в приміщенні бутенківського старостату, в приймальній залі Комунальної установи «Центру надання соціальних послуг» Білицької селищної ради проходить виставка декоративно-прикладного мистецтва присвячена Дню людей похилого віку. В залі нашого Центру свої роботи представляли мешканці Білицької територіальної громади, більшість з яких обслуговуються, або мають тісні контакти з працівниками, фахівцями із соціальної роботи нашої установи. Відвідувачі та гості виставки ніколи б і не подумали, що із таких звичайних, простих матеріалів можна створити витвір, котрий дійсно, заслуговує на справжню художню цінність. Усіх, хто долучився до участі у виставці сміливо можна назвати майстром декоративно-прикладного мистецтва! Ці талановиті люди здатні побачити красу та потенціал у звичайнісіньких речах. Тож не дивно, що виставка привернула увагу багатьох відвідувачів бутенківського старостату, котрі з неабиякою цікавістю розглядали представлені роботи та захоплювалися вміннями їхніх авторів. Відзначимо вишивки, створені умілими руками Коломієць Вікторії Валентинівни, Беззубець Марії Іванівни, Пасько Надії Степанівни, Замітайло Антоніни Михайлівни, Михедько Валентини Іванівни, Корнієнко Тетяни Юріївни. В їхніх роботах, за допомогою різнобарвних ниток та бісерин, на полотна перенесені заворожуючі малюнки, барвисті квіти, передано красу природи, реалістично зображені портрети… Немов герої із казок, глядачеві дивляться та чарують погляд своєю красою казкові авторські ляльки та вироби Пучки Оксани Борисівни, Пухи Любов Олексіївни, Яковенко Ольги Сергіївни. І вся ця дивовижна краса — творіння рук наших земляків-умільців. Кожний із учасників презентував свої найкращі вироби, кожен виконаний в унікальному та неповторному стилі. Неможливо знайти схожих або однакових робіт. Слід зазначити, спільними для всіх майстрів-умільців, є любов до творчості та бажання поділитися результатами своєї роботи з оточуючими. Найкращі, найяскравіші роботи з’являються тоді, коли автор вкладає в них частинку своєї душі – це, без виключення, підтверджують усі учасники виставки. Дякуємо всім учасникам дійства. Ще раз від щирого серця вітаємо зі Святом! Найбільше багатство літніх людей — їх безсумнівний досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування за ваші вподобання і вміння. Адміністрація КУ «ЦНСП» Білицької СР  

13:15 01.10.2021

УВАГА! СЬГОДНІ ОСТАННІЙ ДЕНЬ ГОЛОСУВАННЯ! (ДО 17.00) Проголосуй за всі 3 проєкти «Бюджет участі»

УВАГА! СЬГОДНІ ОСТАННІЙ ДЕНЬ ГОЛОСУВАННЯ! (ДО 17.00) Проголосуй за всі 3 проєкти «Бюджет участі»

Голосування за проєкти триває протягом 16 календарних днів з дня початку голосування. Термін початку голосування: з 9-00 14 вересня щороку. Термін завершення голосування за проєкти: о 17-00 30 вересня щороку.

10:17 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь