A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Святкування Міжнародного дня захисту дітей у Білицькій громаді

Святкування Міжнародного дня захисту дітей у Білицькій громаді

1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Це і веселе свято для самих дітей, і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

12:35 07.06.2021

Виїзні прийоми громадян

Виїзні прийоми громадян

02 червня Білицький селищний голова Микола Скрильник провів виїзний прийом громадян у Бутенківському та Марківському старостинських округах. Всього звернулося 5 громадян , якими порушено питання: медицини (забезпечення медичними препаратами населення у Марківському ФАПі, ремонту котла у ФАПі) , комунального господарства (встановлення контейнерів для сміття на території с.Марківка, упорядкування територій, водовідведення по вул. Яблунева в с.Трояни, облаштування зупинки), транспорту (налагодження автобусного сполучення між с.Марківка та смт. Білики, безкоштовне перевезення), аграрної політики (надання земельних ділянок для городництва). Микола Скрильник дав доручення керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради вжити заходів з метою вирішення порушених питань.

18:45 02.06.2021

«Відтепер державні службовці можуть дізнатися власний рівень цифрової грамотності», – Ігор Панченко

«Відтепер державні службовці можуть дізнатися власний рівень цифрової грамотності», – Ігор Панченко

Міністерство цифрової трансформації України запустило на порталі Дія.Цифрова освіта національний тест на цифрову грамотність для державних службовців. Про це повідомив заступник голови Полтавської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Ігор Панченко.

15:11 31.05.2021

Навесні на ринку праці Полтавщини найбільше не вистачало медсестер, лікарів, інспекторів пенітенціарної системи, токарів і фрезерувальників!

Навесні на ринку праці Полтавщини найбільше не вистачало медсестер, лікарів, інспекторів пенітенціарної системи, токарів і фрезерувальників!

За 4 місяці нинішнього року роботодавці поінформували службу зайнятості Полтавської області про наявність 16,4 тисячі вакансій.

15:08 29.05.2021

Профорієнтаційна зустріч у Біликах

Профорієнтаційна зустріч у Біликах

Саме в юнацькі роки випадає найбільш відповідальний момент в житті молоді - це вибір професійного шляху, який має кардинальне значення для всього подальшого життя. Причому цей вибір необхідно зробити ще у період навчання в школі. Тому, своє майбутнє юнаки та дівчата повинні визначити ще задовго до останнього шкільного дзвоника, а тут замало порад батьків, вчителів, друзів - необхідна допомога кваліфікованих спеціалістів. Саме з метою професійної орієнтації адміністрація опорного закладу «Білицької ЗОШ№1” запросила  фахівців Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості  на зустріч з учнями 10-11 класів.

15:06 29.05.2021

Прощення фінансових санкцій

Прощення фінансових санкцій

Головне управління ДПС у Полтавській області звертає увагу платників податків, що відповідно до Закону України від 04 грудня 2020 року №1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (далі – Закон №1072), підрозділ 10 розділу ХХ Податкового кодексу України доповнено пунктом 2 (прим. 3), яким передбачено, що у разі погашення у повному обсязі грошовими коштами платниками податків протягом шести місяців з дня набрання чинності Законом №1072 (тобто починаючи з 10.12.2020), суми податкового боргу (без штрафних санкцій, пені, крім несплачених процентів за користування розстроченням/ відстроченням), що виник станом на 1 листопада 2020 року, та за умови сплати поточних податкових зобов'язань у повному обсязі, штрафні санкції і пеня, що залишилися несплаченими на дату повної сплати такого податкового боргу, підлягають списанню у порядку, визначеному для списання безнадійного податкового боргу, за заявою платника податків.

15:03 25.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь