БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ОГОЛОШЕННЯ

Про скликання 37 сесії Білицької селищної ради восьмого скликання

Інформуємо, що відповідно до розпорядження селищного голови від 17.08.2023 №02.1-05/78  "Про скликання тридцять  сьомої  сесії Білицької селищної ради восьмого скликання" 37 сесія селищної ради відбудеться  30 серпня  2023 року о 11.00 в  залі засідань Білицького селищного будинку культури.

15:08:20 18.08.2023

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» 2023 в Україні

Організатори закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки та під час сигналу тривоги спускатись в укриття. Деталі та інструкції в новинах на сайті m'vw.letsdoitukraiiie.org. З 16 серпня по 16 вересня 2023 року участь візьмуть комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються в різних форматах на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок, пересічні громадяни. «Це додаткова можливість привернути увагу до питань, пов'язаних з відхода.ми та екологічними проблемами сьогодення 8 нашій країні. Цього року, враховуючи війну та карантинні обмеження, плануються нові формати на вибір; цифрове прибирання letsdoitukraine.org/digitalcleanup; формування Національної мали пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай»; сімейні та індивідуальні прибирання на прибудинкових або рекомендованих локаціях, на територіях навчальних закладів та установ; розбір завалів. Зробимо Україну чистою разом!» -зазначило координаторка Всесвітнього дня прибирання в Україні Юлія Мархель. Також організатори запрошують приєднатись українців за кордоно.м, які зможуть організувати прибирання, долучитись до міжнародіюї події, подякувати приймаючим містам та підтримати своє рідне місто навіть на відстані.

14:51:21 31.07.2023

Повідомляємо щодо можливості подачі заявки та отримання безкоштовного добрива NPK від USAID АГРО.

В межах Ініціативи на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна, започаткованої Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) для посилення продовольчої безпеки, Програма USAID АГРО спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України надасть аграріям добрива. Завдяки підтримці уряду США, українські фермери, які мають в обробітку від 5 до 500 га та вирощують зернові і олійні культури, можуть безкоштовно отримати по одній тонні добрива для основного та припосівного внесення (Нітроамофоска NPK 16:16:16/15:15:15).

15:30:07 26.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь