A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ОГОЛОШЕННЯ

Виїзд за кордон: в Україні змінилися деякі правила для чоловіків

Відповідно до п. 2 Правил перетинання державного кордону громадянами України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 р. № 57 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2010 р. № 724) перетинання громадянами України державного кордону здійснюється в пунктах пропуску через державний кордон та пунктах контролю, якщо інше не передбачено законом, за одним з таких документів, що дають право на виїзд з України і в'їзд в Україну: 1) паспорт громадянина України для виїзду за кордон; 2) дипломатичний паспорт; 3) службовий паспорт; 4) проїзний документ дитини (чинний протягом строку, на який він виданий); 5) посвідчення особи моряка; 6) посвідчення члена екіпажу.

14:13:05 17.10.2022

ДО   УВАГИ  МЕШКАНЦІВ БІЛИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ !

19 жовтня 2022 року працівником сектору «Кобеляцьке бюро правової допомоги» Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги буде працювати  консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги з метою консультування внутріщньо переміщенних осіб та прийняття звернень від громадян для представлення їх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах.

14:10:51 17.10.2022

До уваги власників жилих приміщень, які безоплатно розміщують внутрішньо переміщених осіб під час дії воєнного стану

Для отримання компенсації власник жилого приміщення НЕ ПІЗНІШЕ 5 днів із дня закінчення звітного місяця подає до виконавчого комітету Білицької селищної ради  за місцем розташування жилого приміщення заяву за встановленою формою. Звертаємо Вашу увагу, що форми заяв ЗМІНЕНО. Заява подається в паперовій або електронній формі на електронну адресу  bilyky.rada@ukr.net У разі подання заяви в паперовій формі особа, що розмістила внутрішньо переміщених осіб, подає інформацію про себе та кожну з розміщених осіб із пред’явленням підтверджуючих документів (ксерокопії). У разі подання заяви в електронній формі до заяви додаються електронні копії (фотокопії) документів, що підтверджують подану інформацію.  

10:08:02 28.09.2022

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ БІЛИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ !

21 вересня 2022 року працівником сектору «Кобеляцьке бюро правової допомоги» Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги буде працювати  консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги з метою консультування внутріщньо переміщенних осіб та прийняття звернень від громадян для представлення їх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах.

16:49:26 19.09.2022

ОГОЛОШЕННЯ

З метою запобігання поширенню COVID-19  у  виконавчому комітеті Білицької селищної ради  з 20 вересня 2022 року  прийом  відвідувачів здійснюється  з  дотриманням  маскового  режиму  та соціальної дистанції.

16:39:50 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь