БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ОГОЛОШЕННЯ

3 лютого 2021 року відбулася зустріч директора Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Хейлик Н.М. та голови Білицької об'єднаної територільної громади Скрильника М.В.

           3 лютого 2021 року  відбулася     зустріч директора  Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Хейлик Н.М. та голови  Білицької  об'єднаної територільної громади  Скрильника М.В.  В ході  зустрічі була  підписана  Угода про співробітництво у  сфері зайнятості  та розглянуті  питання  щодо  працевлаштування  безробітних жителів  громади  .

11:15:46 03.02.2021

Невдовзі ЗНО-2021: виповнилося 14 років - час оформити ID картку!

Із 1 лютого до 5 березня триватиме реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року. Одним із етапів  успішної реєстрації є підготовка комплекту реєстраційних документів, до якого входить засвідчена копія паспорта громадянина України. Паспорт громадянина України (ID-картка) видається особі при досягненні 14-річного віку.

09:04:25 26.01.2021

Про скликання четвертої (позачергової) сесії Білицької селищної ради восьмого скликання 28 січня 2021 року о 9-00 год. в приміщенні Білицької селищної ради.

З метою вирішення питань місцевого значення, керуючись статтями 42,46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,-

18:16:20 25.01.2021

Умови проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у Білицькій селищній раді

ЗАВАНТАЖИТИ: Умови проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у Білицькій селищній раді

13:31:06 18.01.2021

КОБЕЛЯЦЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ НАГАДУЄ!

Відповідно пп. 2.5 п.2 «Порядку надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню», підприємства, установи та організації  з чисельністю штатних працівників від 8 осіб (раніше подавали підприємства з чисельністю понад 20 осіб) щороку не пізніше 01 лютого після звітного року подають до  служби зайнятості Інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.

15:22:10 13.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь