БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ОГОЛОШЕННЯ

Увага!

Згідно Постанови КМУ від 17 серпня 1998 р. № 1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих групп населення та за певними категоріями захворювань» хворі на цукровий діабет пацієнти, які уклали декларації з Білицькою та Бутенківською АЗПСМ будуть своєчасно забезпечені інсуліном. Пацієнти, які заключили декларації з лікарями інших медичних закладів обслуговуються за місцем заключения декларації

09:26:46 12.02.2021

Алкоголь на робочому місці – прямий шлях до травматизму

Перебування на роботі в нетверезому стані, коли працівник не може критично оцінювати власні дії, втрачає почуття відповідальності, нерідко призводить до порушень правил охорони праці та нещасного випадку. Сам факт приходу на роботу в стані сп’яніння вже є порушенням трудової дисципліни, незалежно від настання шкідливих наслідків.

10:21:58 05.02.2021

3 лютого 2021 року відбулася зустріч директора Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Хейлик Н.М. та голови Білицької об'єднаної територільної громади Скрильника М.В.

           3 лютого 2021 року  відбулася     зустріч директора  Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Хейлик Н.М. та голови  Білицької  об'єднаної територільної громади  Скрильника М.В.  В ході  зустрічі була  підписана  Угода про співробітництво у  сфері зайнятості  та розглянуті  питання  щодо  працевлаштування  безробітних жителів  громади  .

11:15:46 03.02.2021

Невдовзі ЗНО-2021: виповнилося 14 років - час оформити ID картку!

Із 1 лютого до 5 березня триватиме реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року. Одним із етапів  успішної реєстрації є підготовка комплекту реєстраційних документів, до якого входить засвідчена копія паспорта громадянина України. Паспорт громадянина України (ID-картка) видається особі при досягненні 14-річного віку.

09:04:25 26.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь