A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ОГОЛОШЕННЯ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ БІЛИЦЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

14 квітня 2021 року працівником відділу “Кобеляцьке бюро правової допомоги ” Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги буде здійснено виїзний прийом з метою консультування, у т.ч. з земельних питань та прийняття звернень від громадян для представлення їх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах. Прийом проводиться: з 08-00 до 11.00. год. в приміщенні Білицької селищної ради. Безоплатна вторинна правова допомога – це правова допомога, що надається для захисту прав людини в суді за рахунок коштів Державного бюджету України. Послуги адвокатів, які будуть захищати інтереси громадян оплачує держава.

09:48:11 12.04.2021

Полтавський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості надає платні послуги! Запрошуємо до співпраці!

Державний навчальний заклад «Полтавський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» запрошує до співпраці  і пропонує розширити знання і підвищити кваліфікацію на короткотермінових курсах за такими напрямками:

08:37:53 08.04.2021

Відбудеться навчання   по питанню вивчення   Інструкції з діловодства в Білицькій  селищній раді

          Повідомляю, що у четвер, 08.04.2021 року  о 09.00 год. в  залі засідань Білицької селищної ради відбудеться навчання   по питанню вивчення   Інструкції з діловодства в Білицькій  селищній раді та її виконавчих органах,    затвердженої  рішенням  виконавчого комітету  Білицької селищної ради від  25 березня  2021 р. № 28.

12:18:00 06.04.2021

Державна Прикордонна Служба України запрошує на військову службу за контрактом

      Кобеляцька районна філія Полтавського обласного центру зайнятості продовжує дистанційне спілкування з безробітними, які перебувають на обліку з питань пошуку роботи. 31 березня 2021  року провідний фахівець з питань зайнятості Наталія Лях на платформі «Zoom» провела вебінар спільно із підполковником Третьяковим О.М. – начальником групи з добору в Полтавській області Окремого регіонального центру комплектування Державної Прикордонної Служби України та начальником відділу профорієнтації Полтавського обласного центру зайнятості Окарою М.М..

09:42:10 02.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь