БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

На Полтавщині реконструюють освітній заклад за «Програмою з відновлення України»

На Полтавщині реконструюють освітній заклад за «Програмою з відновлення України»

На Полтавщині реконструюють освітній заклад за «Програмою з відновлення України» Заступник начальника ОВА Максим Калінін з робочою поїздкою відвідав Котелевську громаду. Разом з головою ТГ Тетяною Корост оглянули об’єкт, який планують відновити за «Програмою з відновлення України». Зокрема, йдеться про реконструкцію дитсадка з добудовою найпростішого укриття. Захисна споруда буде розрахована на 70 людей. Також передбачені умови для людей з інвалідністю. Як розповіла Тетяна Корост, планують добудувати укриття, утеплити фасад, замінити покрівлю, вікна та двері. На проєкт виділено субвенцію у розмірі 20 млн грн. 4 млн 400 тисяч – кошти громади. «Ця будівля вже кілька років не використовувалася. У громаді багато переселенців з дітками. І коли проєкт буде реалізовано, дитсадок зможуть відвідувати як діти переселенців, так і діти жителів громади. Функціонуватимуть чотири групи. Дитсадок розрахований на 60 дітей. Адже наразі в нас всі дошкільні заклади переповнені», – сказала Тетяна Корост. Заступник начальника ОВА відвідав ліцей, де планують будувати укриття. Наразі громада вже розробила кошторисну документацію та передбачила кошти з місцевого бюджету. Оглянули й укриття місцевої школи, в якому минулоріч завершили ремонт. Воно відповідає всім вимогам, є кілька кімнат, санвузли, запаси води. Заступник голови зустрівся з управлінським активом та депутатським корпусом. «Приємно, що навіть у складних умовах сьогодення громада розвивається та дбає про своїх мешканців. В умовах воєнного стану важлива безпека людей, а особливо наших дітей. Тож кожен освітній заклад має бути забезпечений укриттям. Для громади важливе та вагоме досягнення, що на умовах співфінансування реалізовуватимуть проєкт з реконструкції дитсадка з будівництвом укриття за «Програмою з відновлення України», – зауважив Максим Калінін. – Також з головою громади обговорили ще низку ініціатив, які планують реалізувати в громаді».

09:41 07.03.2024

У Полтаві провели тренінг «Грантова підтримка ветеранів/-нок та членів їх сімей»

У Полтаві провели тренінг «Грантова підтримка ветеранів/-нок та членів їх сімей»

У Полтаві провели тренінг «Грантова підтримка ветеранів/-нок та членів їх сімей» Із метою розвитку ветеранського бізнесу в Полтавській області та реалізації проєкту Реінтеграція ветеранів/ветеранок війни через створення освітніх можливостей директорка Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» Віта Рекотова та її заступниця Світлана Туль, провели одноденний тренінг на тему «Грантова підтримка ветеранів/-нок та членів їх сімей». Під час навчання учасники мали можливість:

09:35 07.03.2024

Шановні мешканці Полтавської області!

Шановні мешканці Полтавської області!

Шановні мешканці Полтавської області!          Для планування інформаційно-промоційної кампанії та врахування громадської думки щодо умов проведення Конкурсу в 2024 році (далі – опитування), просимо мешканців Полтавської області до 19 березня 2024 року включно пройти опитування за посиланням http://surl.li/rezrn За розгорнутішою інформацією звертайтися за посиланням https://oblrada-pl.gov.ua/news/startuye-konkurs-ekologichnyh-gromadskyh-iniciatyv-poltavskoyi-oblasti

16:53 06.03.2024

Хочу подякувати ветерану. Як це зробити?

Хочу подякувати ветерану. Як це зробити?

Хочу подякувати ветерану. Як це зробити? Буває, зустрічаємо військових або дізнаємося, що перед нами ветеран чи ветеранка, зринає думка — як подякувати людині за службу так, щоб не бути навʼязливим, не бовкнути зайвого, не образити? Дякувати можна й треба.

12:25 06.03.2024

Представники ХНУВС зустрілися з вихованцями Полтавського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою

Представники ХНУВС зустрілися з вихованцями Полтавського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою

Представники ХНУВС зустрілися з вихованцями Полтавського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою У Полтавський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Віталія Грицаєнка завітали педагоги та вихованці Харківського національного університету внутрішніх справ та провели спільний профорієнтаційний захід. Його відвідали представники Полтавської обласної військової адміністрації, дружина полеглого Героя України, ім’я якого присвоєне навчальному закладу, Вікторія Грицаєнко.

11:02 06.03.2024

Проведені нарахування та фінансування державних соціальних допомог за березень 2024 року

Проведені нарахування та фінансування державних соціальних допомог за березень 2024 року

Проведені нарахування та фінансування державних соціальних допомог за березень 2024 року Забезпечення вчасного нарахування та виплати державних соціальних допомог перебуває на постійному контролі Департаменту соціального захисту населення Полтавської обласної військової адміністрації.

09:47 06.03.2024

Філіп Пронін провів зустріч із митрополитом Полтавським і Кременчуцьким ПЦУ Федором

Філіп Пронін провів зустріч із митрополитом Полтавським і Кременчуцьким ПЦУ Федором

Філіп Пронін провів зустріч із митрополитом Полтавським і Кременчуцьким ПЦУ Федором Начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін провів розмову з митрополитом Полтавським і Кременчуцьким ПЦУ Федором. «Поспілкувалися про значення релігії у формуванні морально-етичного курсу країни, важливість духовних орієнтирів для кожної людини у період складних випробувань», – розповів Філіп Пронін.

08:58 06.03.2024

Які земельні ділянки потрібно зареєструвати до 1 січня 2025 року?

Які земельні ділянки потрібно зареєструвати до 1 січня 2025 року?

Які земельні ділянки потрібно зареєструвати до 1 січня 2025 року? До настання 1 січня 2025 року всім власникам земельних ділянок необхідно офіційно зареєструвати своє право власності на них. В іншому випадку існує ризик втрати права власності на ці ділянки. По закінченню зазначеного терміну невитребувані ділянки автоматично переходять до комунальної власності. Тому важливо не зволікати з реєстрацією власності, щоб уникнути можливих проблем у майбутньому. Відповідно до ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» у разі, якщо до 1 січня 2025 року власник невитребуваної земельної частки (паю) або його спадкоємець не оформив право власності на земельну ділянку, він вважається таким, що відмовився від одержання земельної ділянки.

17:43 05.03.2024

Для полтавських журналістів провели тренінг із інформгігієни в умовах війни та етичного спілкування з ветеранами

Для полтавських журналістів провели тренінг із інформгігієни в умовах війни та етичного спілкування з ветеранами

Для полтавських журналістів провели тренінг із інформгігієни в умовах війни та етичного спілкування з ветеранами У Полтавському державному медичному університеті відбулася інтерактивна зустріч для журналістів області. Тренери навчали представників медіа основ етичного спілкування з ветеранами та інформгігієні в умовах війни. Регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Юлія Ющенко розповіла, що нині питання інформаційної гігієни та дотримання журналістської етики є вкрай актуальними.

17:43 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь