A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

На Полтавщині презентували кластер «Винний теруар Полтавського району»

На Полтавщині презентували кластер «Винний теруар Полтавського району»

На Полтавщині презентували кластер «Винний теруар Полтавського району» У Полтавському державному аграрному університеті відбулася презентація кластеру «Винний теруар Полтавського району». Участь у заході взяли заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Когут, директор Департаменту агропромислового розвитку ПОВА Сергій Фролов. представники державних закладів вищої освіти та наукових установ м. Полтава, неурядових організацій, виробники продукції, підприємств, науково-дослідницьких установ з інших регіонів.

11:31 11.02.2024

Про особливості використання водних об'єктів

Про особливості використання водних об'єктів

Про особливості використання водних об'єктів Полтавська обласна військова адміністрація інформує, що згідно чинного законодавства України, а саме Конституції України, Водного кодексу України, Закону України «Про аквакультуру», водні ресурси є об'єктами права власності українського народу, а права власника здійснюють органи державної влади та місцевого самоврядування в межах, визначених законодавством України. Для задоволення потреб громадян (купання, плавання на човнах, любительське і спортивне рибальство, водопій тварин, забір води з водних об'єктів без застосування споруд або технічних пристроїв та з криниць) загальне водокористування здійснюється безкоштовно, без закріплення водних об'єктів за окремими особами та без надання відповідних дозволів. На водних об'єктах, наданих в оренду, загальне водокористування допускається на умовах, встановлених водокористувачем, за погодженням з органом, який надав водний об'єкт в оренду (передбачаються договором оренди або окремим додатком до нього).

09:31 11.02.2024

Онлайн-шопінг: безпека в інтернеті

Онлайн-шопінг: безпека в інтернеті

Онлайн-шопінг: безпека в інтернеті Онлайн-шопінг – це зручно, просто та швидко. З іншого боку, є певні ризики, коли ми не отримуємо товар або виникають проблеми з поверненням сплачених коштів. Під час онлайн-шопінгу завжди дбайте про фінансову та кібергігієну. Декілька порад, які допоможуть робити покупки в інтернеті безпечно і захиститися від шахраїв:

10:27 10.02.2024

Підтримка ветеранів війни та членів їх сімей у територіальних громадах області

Підтримка ветеранів війни та членів їх сімей у територіальних громадах області

Підтримка ветеранів війни та членів їх сімей у територіальних громадах області Основний етап переходу військовослужбовців до цивільного життя відбуватиметься саме в громадах, де мешкають вони та їхні сім'ї. Це саме те середовище, де мають бути створені всі умови. Саме тому, важливо територіальним громадам бути готовим до повернення ветеранів та ветеранок, а також до роботи з членами їхніх родин. Кожна громада, яка є унікальною, повинна знати й ідентифікувати нинішнього військового, а завтра – ветерана і членів його родини і розуміти, у який спосіб вони будуть підтримувати таких людей, через які послуги та інтеграційні процеси громада буде розвиватися надалі.

10:13 10.02.2024

Команда ОВА ініціювала розбудову системи меліорації на Полтавщині, – Філіп Пронін

Команда ОВА ініціювала розбудову системи меліорації на Полтавщині, – Філіп Пронін

Команда ОВА ініціювала розбудову системи меліорації на Полтавщині, – Філіп Пронін У Полтавській ОВА ініціювали розбудову системи меліорації в Полтавській області. Про це повідомив начальник облвійськадміністрації Філіп Пронін. «Збільшення врожайності у два-три рази, а у перспективі – наповнення обласного та місцевих бюджетів регіону. Саме такого результату можна досягти завдяки зрошувальному землеробству, – розповів Філіп Пронін. – Команда ОВА ініціювала розбудову системи меліорації на Полтавщині. Йдеться про проведення зрошення земель за допомогою спеціальних систем і техніки, шляхом розчистки русел річок до їх первинного стану. Це допоможе не тільки збільшити об'єми водних ресурсів, а й покращити екологічне становище в цілому».

17:00 09.02.2024

На Полтавщині очікується погіршення погодних умов

На Полтавщині очікується погіршення погодних умов

На Полтавщині очікується погіршення погодних умов За інформацією Полтавського обласного центру з гідрометеорології протягом доби 10 лютого по м. Полтава та Полтавській області очікується ожеледь, на дорогах ожеледиця (1 рівень небезпечності - жовтий).

15:41 09.02.2024

Представники Полтавської ОВА взяли участь у Міжнародному форумі з кібербезпеки 2024

Представники Полтавської ОВА взяли участь у Міжнародному форумі з кібербезпеки 2024

Представники Полтавської ОВА взяли участь у Міжнародному форумі з кібербезпеки 2024 Днями у Києві відбувся Міжнародний форум з кібербезпеки. Подія об’єднала представників держави і бізнесу, кіберспільноти, технологічні компанії та провідних експертів галузі. Від Полтавської області участь у заході в онлайн-форматі взяли заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Когут, начальник Управління цифрової трансформації ОВА Іван Біліцький та працівники управління.

15:40 09.02.2024

Як подати декларацію про відходи?

Як подати декларацію про відходи?

Як подати декларацію про відходи? До 20 лютого підприємства повинні подати декларації про відходи. Такі декларації підприємці заповнюють щороку – фактично звітують державі про утворені ними обсяги відходів. Але якщо раніше за рік подавалось до 15 тисяч таких декларацій, то тепер їх передаватиме переважна більшість компаній у країні. Декларацію мають подавати утворювачі або власники відходів, діяльність яких призводить до утворення небезпечних відходів, або власники відходів, що не є небезпечними, річний обсяг утворення яких перевищує 50 тонн (такий обсяг – це приблизно від двох до шести вантажівок “сміття”). А також підприємства, які здійснюють операції з оброблення відходів. 

15:38 09.02.2024

Підприємці Полтавщини можуть долучитися до проєкту UkraineReady4EU

Підприємці Полтавщини можуть долучитися до проєкту UkraineReady4EU

Підприємці Полтавщини можуть долучитися до проєкту UkraineReady4EU За підтримки Європейського Союзу український бізнес отримав нові можливості щодо посилення інтеграційних процесів для виходу на європейський ринок завдяки приєднанню України до програми фінансової підтримки ЄС «Єдиний Ринок», яка триватиме до 2027 року!  Мета програми фінансової підтримки – сприяння українським малим та середнім підприємствам в їх інтеграції до єдиного ринкового простору Європейського Союзу задля зміцнення конкурентоспроможності, стійкості та розвитку успішної співпраці з європейським бізнесом.

13:33 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь