БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

На Полтавщині розробляють Програму розвитку рибного господарства

На Полтавщині розробляють Програму розвитку рибного господарства

На Полтавщині розробляють Програму розвитку рибного господарства За ініціативи Міністерства аграрної політики та продовольства України відбулася онлайн-нарада щодо джерел фінансування розвитку рибної галузі. Участь у заході взяли начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін, його заступник Володимир Когут, керівники профільних департаментів та агентств. Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віталій Головня розповів, що завдяки реформі рибного господарства, яку було започатковано ще у 2022 році, значно збільшилися надходження від бізнесу який займається промислом.

11:24 29.02.2024

Мінсоцполітики запрошує тергромади долучитись до пілоту з формування життєстійкості

Мінсоцполітики запрошує тергромади долучитись до пілоту з формування життєстійкості

Мінсоцполітики запрошує тергромади долучитись до пілоту з формування життєстійкості Програма життєстійкості передбачає психосоціальну підтримку всіх мешканців громади, які цього потребують: військових, переселенців, батьків із дітьми, людей у складних життєвих обставинах. Офіційна заявка від громади в електронній формі має містити інформацію про:

11:23 29.02.2024

Державна допомога для осіб, які не мають права на пенсію: як її отримати

Державна допомога для осіб, які не мають права на пенсію: як її отримати

Державна допомога для осіб, які не мають права на пенсію: як її отримати Альтернативою пенсійним виплатам для осіб, які з будь-яких причин не мають необхідного страхового стажу, є призначення державної соціальної допомоги відповідно до Закону України ,,Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю”. На сьогодні в Полтавській області таку допомогу отримують 7,5 тисяч осіб.

10:58 29.02.2024

Полтавців запрошують на навчання «Кроки для спеціалістів. Організація надання соціальних послуг в територіальній громаді»

Полтавців запрошують на навчання «Кроки для спеціалістів. Організація надання соціальних послуг в територіальній громаді»

Полтавців запрошують на навчання «Кроки для спеціалістів. Організація надання соціальних послуг в територіальній громаді» ULEAD з Європою / ULEAD with Europe запрошує на навчальну програму «Кроки для спеціалістів. Організація надання соціальних послуг в територіальній громаді» Дізнайтеся про базові принципи, клієнтоорієнтований підхід, моделі організаційної структури та багато іншого!

10:00 29.02.2024

Виїзд перевізників за кордон за допомогою системи «Шлях»

Виїзд перевізників за кордон за допомогою системи «Шлях»

Виїзд перевізників за кордон за допомогою системи «Шлях» На території Полтавської області зареєстровано понад 500 суб’єктів господарювання, які провадять свою діяльність в сфері міжнародних перевезень пасажирів та вантажів. Відповідно до п. 29 постанови № 57 від 27.01.1995 року «Про затвердження Правил перетинання державного кордону громадянами України» зробити заявку на перетин кордону для осіб віком 18-60 років в кабінеті системи «Шлях» можуть перевізники, які мають ліцензії на міжнародні перевезення, за умови, що вага транспортного засобу, який йому належить, не менше 3500 кг. Відтак, якщо це вантажівка, перетинати кордон на ній може два водії, якщо ж пасажирський транспортний засіб, наприклад автобус, тоді дозвіл можуть отримати троє водіїв. Перебувати безперервно за кордоном такі особи можуть не більше 60 днів з дня перетину кордону. У разі неповернення на територію України у вказаний термін, «Укртрансбезпека» може припинити доступ ліцензіата, тобто перевізника до Єдиного комплексу інформаційних систем на три місяці.

09:40 29.02.2024

Шахраї пропонують виплати від імені держави, міжнародних організацій, банків

Шахраї пропонують виплати від імені держави, міжнародних організацій, банків

Шахраї пропонують виплати від імені держави, міжнародних організацій, банків «Щоб отримати грошову допомогу від держави, натисніть тут». Коли такі повідомлення надходять, 10-15 тисяч користувачів щодня переходять за посиланнями на фішингові сайти – усі вони потенційно можуть стати жертвами шахраїв! Низка таких сайтів-двійників пропонують українцям оформити грошову допомогу і здебільшого мають російське походження. Крім того, вони візуально схожі на сайти банків, державних установ, міжнародних організацій та благодійних фондів, а тому переплутати дуже легко.

08:04 29.02.2024

Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»

Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»

Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому» Команда Українського інституту книги анонсує проведення всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», який відбудеться з 16 по 24 березня 2024 р., що охоплює дату святкування Всесвітнього дня поезії (21 березня). Тиждень поезії в Україні відбудеться вперше, і, ми вважаємо, що це гарна можливість відзначити роль поетів і поетичного слова в культурі, особливо під час війни, адже поезія як форма літератури реагує на події найпершою. Тема тижня поезії 2024 – ДІМ. Гаслом став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової – «Ріки незмінно течуть додому». У візуальній частині ми використали фрагмент однієї з картин циклу «Сни про дім» воїна, поета й художника Валерія Пузіка. Поняття «дім» для кожного українця і українки набуло щемкого й навіть сакрального значення. Дім для нас тепер про повертання і чекання, про безумовну віру в тих, хто за цей дім бореться. Дім – це світло, котре гріє, навіть, коли вас розділяють тисячі кілометрів. Дім – це чуття себе частиною чогось більшого, частиною родини. Дім – це Україна.

08:00 29.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь