БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

ВАКЦИНАЦІЯ  ВІД  COVID-19   в Білицькій територіальній громаді Полтавського району 		                10 серпня   2021  рік  Щеплено  за  добу- 32   Щеплено з початку   вакцинації –  1350

ВАКЦИНАЦІЯ ВІД COVID-19 в Білицькій територіальній громаді Полтавського району 10 серпня 2021 рік Щеплено за добу- 32 Щеплено з початку вакцинації – 1350

Станом на 10  серпня  2021 року в територіальній громаді Полтавського району за весь період моніторингу захворюваності  235 особи з підтвердженим діагнозом  COVID-19.

08:37 11.08.2021

Що таке одноразове (спеціальне) добровільне декларування

Що таке одноразове (спеціальне) добровільне декларування

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.

16:38 10.08.2021

6 серпня в селищі Білики відбулося свято для всієї територіальної громади «Обжинки -2021», на якому вітали усіх хліборобів нашого краю.

6 серпня в селищі Білики відбулося свято для всієї територіальної громади «Обжинки -2021», на якому вітали усіх хліборобів нашого краю.

На урочистості запрошений Народний депутат України Костянтин Іванович Касай, який привітав усіх присутніх зі святом та побажав трударям жниварської ниви гарних врожаїв та достатку в родинах, вручив подяки найкращим працівникам жнив за сумлінну ефективну працю, високий професіоналізм та відданість справі. Костянтин Іванович не вперше запрошений у нас в громаді на свято, тому не залишив нас без подарунків. Заслухавши наймолодших учасників концерту, вихованців закладу дошкільної освіти «Веселка» с. Кустолові Кущі (директор Л.Матвєєва), які виконали «Дитячий Гімн України» Народний депутат не зміг залишити малечу без подарунка. Тому, він оплатив на цілий день розваги на батуті для всіх дітлахів громади: «Адже, як не крути, немає нічого кращого ніж щирий дитячий сміх!»- підкреслив Костянтин Касай. Діти – наш найдорожчий скарб, наша гордість і опора. Тож дякуємо вам, Костянтине Івановичу. за подароване свято для нашої малечі. Цінуємо вашу людську щедрість і завжди раді бачити Вас в Білицькій селищній територіальній громаді.

10:57 10.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь