A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

«Відтепер державні службовці можуть дізнатися власний рівень цифрової грамотності», – Ігор Панченко

«Відтепер державні службовці можуть дізнатися власний рівень цифрової грамотності», – Ігор Панченко

Міністерство цифрової трансформації України запустило на порталі Дія.Цифрова освіта національний тест на цифрову грамотність для державних службовців. Про це повідомив заступник голови Полтавської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Ігор Панченко.

15:11 31.05.2021

Навесні на ринку праці Полтавщини найбільше не вистачало медсестер, лікарів, інспекторів пенітенціарної системи, токарів і фрезерувальників!

Навесні на ринку праці Полтавщини найбільше не вистачало медсестер, лікарів, інспекторів пенітенціарної системи, токарів і фрезерувальників!

За 4 місяці нинішнього року роботодавці поінформували службу зайнятості Полтавської області про наявність 16,4 тисячі вакансій.

15:08 29.05.2021

Профорієнтаційна зустріч у Біликах

Профорієнтаційна зустріч у Біликах

Саме в юнацькі роки випадає найбільш відповідальний момент в житті молоді - це вибір професійного шляху, який має кардинальне значення для всього подальшого життя. Причому цей вибір необхідно зробити ще у період навчання в школі. Тому, своє майбутнє юнаки та дівчата повинні визначити ще задовго до останнього шкільного дзвоника, а тут замало порад батьків, вчителів, друзів - необхідна допомога кваліфікованих спеціалістів. Саме з метою професійної орієнтації адміністрація опорного закладу «Білицької ЗОШ№1” запросила  фахівців Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості  на зустріч з учнями 10-11 класів.

15:06 29.05.2021

Прощення фінансових санкцій

Прощення фінансових санкцій

Головне управління ДПС у Полтавській області звертає увагу платників податків, що відповідно до Закону України від 04 грудня 2020 року №1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (далі – Закон №1072), підрозділ 10 розділу ХХ Податкового кодексу України доповнено пунктом 2 (прим. 3), яким передбачено, що у разі погашення у повному обсязі грошовими коштами платниками податків протягом шести місяців з дня набрання чинності Законом №1072 (тобто починаючи з 10.12.2020), суми податкового боргу (без штрафних санкцій, пені, крім несплачених процентів за користування розстроченням/ відстроченням), що виник станом на 1 листопада 2020 року, та за умови сплати поточних податкових зобов'язань у повному обсязі, штрафні санкції і пеня, що залишилися несплаченими на дату повної сплати такого податкового боргу, підлягають списанню у порядку, визначеному для списання безнадійного податкового боргу, за заявою платника податків.

15:03 25.05.2021

Виїзний прийом громадян

Виїзний прийом громадян

Сьогодні 19 травня Білицький селищний голова Микола Скрильник провів виїзний прийом громадян у Чорбівському старостинському окрузі №6

19:40 19.05.2021

Створено комфортний вхід для усіх мешканців багатоквартирного будинку.

Створено комфортний вхід для усіх мешканців багатоквартирного будинку.

На території Білицької селищної ради проживає 3 учасника бойових дій Другої світової війни. Один з них Бредун Павло Петрович мешкає у багатоквартирному будинку в смт. Білики. Через особливості будови високих сходових конструкцій у будинку, відсутність поручнів та стан здоров'я Павло Петрович немав можливості вийти на подвір’я.

13:24 12.05.2021

Кобеляцька районна філія Полтавського ОЦЗ інформує:

Кобеляцька районна філія Полтавського ОЦЗ інформує:

Протягом січня - квітня 2021 року послугами Кобеляцької  районної філії Полтавського ОЦЗ скористалися 1727 зареєстрованих безробітних, з них 62,7 % жителі села (1082 осіб) та 37,3 %( 645 осіб) жителі міста Кобеляки.

12:52 11.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь