A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ОГОЛОШЕННЯ

Щодо масової вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID-19

Інформуємо громадян Із метою проведення широкої роз’яснювальної кампанії щодо масової вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні сприяємо поширенню на інформаційних ресурсах територіальної громади, закладах соціального та медичного обслуговування тематичних аудіо та відеоматеріалів.

14:44:21 24.06.2021

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

ЗАВАНТАЖИТИ ОГОЛОШЕННЯ: ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ БІЛИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ"

08:16:42 18.06.2021

Проєкт «Крила» в Білицькій громаді!

09 червня 2021 р. проєкт «Крила», який реалізується у Київській, Полтавській, Львівській та Харківській області, стартував і у Білицькій об’єднаній територіальній громаді. Його презентували представниці громадських інституцій ПАКТу С. Царькова, Н. Калягіна та «Світло надії» І.Дудка. Перший заступник голови Білицької об’єднаної територіальної громади І.Федь, представник агропромхолдингу «Астарта-Київ» Н. Левонтівцева та директор Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Н.Хейлик активно долучилися до участі в заході.

17:45:05 11.06.2021

СЕРВІСНІ ЦЕНТРИ МВС ВДОСКОНАЛИЛИ ПРОЦЕДУРУ РЕЄСТРАЦІЇ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ ТА ОТРИМАННЯ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Відтепер сервісні центри МВС реєструють транспортні засоби та видають посвідчення водія усім внутрішньо переміщеним особам.

17:44:28 11.06.2021

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів Білицької селищної ради (територіальної громади)

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від населення, фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань та організацій усіх форм власності виконавчий комітет Білицької селищної ради повідомляє про оприлюднення  проектів регуляторних актів Білицької селищної ради з відповідними додатками.

13:00:47 09.06.2021

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ с. БУТЕНКИ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ №1

09  червня   2021 року працівником відділу “Кобеляцьке бюро правової допомоги” Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги буде здійснено виїзний прийом з метою консультування, у т.ч.  з земельних питань та прийняття звернень від громадян для представлення їх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах.

12:40:50 07.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь