A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ОГОЛОШЕННЯ

Представництво Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні запрошує міста розпочати вимірювати рівень благополуччя молоді

Із метою широкого інформування населення щодо реалізації в Україні проєкту «Індекс благополуччя молоді», просимо сприяти в оприлюдненні інформації.

16:32:56 20.05.2021

Фонд направив 2,5 млн грн на щомісячні виплати для 117 медиків і їх родин

Працівники закладів охорони здоров’я, які внаслідок гострої професійної хвороби на COVID-19 отримали стійку втрату працездатності, зокрема, інвалідність, отримують від Фонду соціального страхування України щомісячні страхові виплати. Також зазначені виплати фінансуються для осіб, які перебували на утриманні медичних працівників у разі їх смерті.

15:08:39 20.05.2021

Весняно-польові роботи та охорона праці

За період проведення весняно-польових робіт сільськогосподарськими підприємствами виконується близько 35 % річного обсягу польових тракторних та транспортних робіт. У цей період також підвищується інтенсивність інших робіт у сільському господарстві. Після зимового періоду зростає кількість працівників, зайнятих на ручних роботах. Усі ці фактори збільшують ризик виробничого травматизму, особливо при недотриманні вимог охорони праці, виробничої дисципліни та неналежного рівня організації робіт.

15:07:07 20.05.2021

Відстрочення податкового боргу

Головне управління ДПС у Полтавській області звертає увагу платників податків, що відповідно до Закону України від 04 грудня 2020 року №1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (далі – Закон №1072), підрозділ 10 розділу ХХ Податкового кодексу України доповнено пунктом 1 (прим. 2), яким передбачено, що податковий борг платників податків - фізичних осіб, у тому числі самозайнятих осіб, який у загальній сумі не перевищує 6800 гривень, може бути врегульований у такому порядку:

16:54:15 18.05.2021

20 травня – ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

Щороку у третій четвер  травня в Україні відзначається  День вишиванки. Це свято дозволяє не тільки підтримати патріотичні ідеї в нашій країні, а й відчути єдність усіх українців.  Виконавчий комітет Білицької селищної ради  запрошує  долучитися до Всеукраїнської акції, одягнувши  в цей день  вишиванку.

08:42:31 18.05.2021

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

19 травня  Білицький селищний голова Микола Скрильник проведе  виїзний прийом громадян :

08:37:56 18.05.2021

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ БІЛИЦЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

19  травня  2021 року працівником відділу “Кобеляцьке бюро правової допомоги ” Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги буде здійснено виїзний прийом з метою консультування, у т.ч.  з земельних питань та прийняття звернень від громадян для представлення їх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах.

15:23:53 14.05.2021

Списання податкового боргу

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що відповідно до Закону України від 04 грудня 2020 року №1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (далі – Закон №1072), підрозділ 10 розділу ХХ Податкового кодексу України доповнено пунктом 2 (прим. 4), яким передбачено, що податковий орган здійснює списання без подання заяви платником податків податкового боргу (у тому числі штрафних санкцій і пені) платника податків, сукупний розмір якого за усіма податками і зборами не перевищує 3060 грн (включно), що обліковувався станом на 1 листопада 2020 року та залишився несплаченим/непогашеним станом на дату списання такого боргу.

12:49:22 11.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь