A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Привітання начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з Днем Соборності

Привітання начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з Днем Соборності

Привітання начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з Днем Соборності «Ідея Соборності була і залишається базовою національною цінністю усіх українців. Акт злуки, проголошений 105 років тому – 22 січня 1919 року у Києві, став епохальною історичною подією, коли українські землі обʼєдналися в одній державі. Сьогодні ми знову боремося за нашу Соборність. За те, щоб повернути всі тимчасово окуповані землі з Донбасом та Кримом включно. Російська пропаганда намагалася зіштовхнути між собою українські регіони, навʼязуючи уявлення про нібито різні «сорти» українців.

10:59 22.01.2024

Для ветеранів війни Полтавщини діють безкоштовні соціальні години для відвідування «Акварени»

Для ветеранів війни Полтавщини діють безкоштовні соціальні години для відвідування «Акварени»

Для ветеранів війни Полтавщини діють безкоштовні соціальні години для відвідування «Акварени» Фізична реабілітація та психологічна підтримка ветеранської спільноти Полтавщини – один із пріоритетних напрямів діяльності Полтавської облвійськадміністрації. У межах реадаптації ветеранів війни до цивільного життя в області запроваджено соціальні години для безкоштовного тренування та занять спортом військовослужбовців, ветеранів війни, учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни.

09:15 22.01.2024

У Полтаві вперше провели форум-ярмарок крафтових виробників

У Полтаві вперше провели форум-ярмарок крафтових виробників

У Полтаві вперше провели форум-ярмарок крафтових виробників В обласному центрі вперше провели форум-ярмарок «Крафтовий бізнес Полтавщини: єднання заради відновлення регіону». На одному заході зібралися крафтовики області, серед яких і власники релокованого бізнесу, представники великих українських мереж «Аврора», «Епіцентр», «Сільпо». Філіп Пронін наголосив, що такі зустрічі не повинні мати декларативний характер, а мають стати постійним майданчиком для комунікації, підписання договорів та подальшої взаємодії між підприємцями, громадами та державою. «100 днів тому наша команда почала працювати в області. З перших днів ми поставили пере собою кілька цілей: підтримка військових, соціальний захист та розвиток економіки. По перших двох напрямах вже зроблено чимало, щодо економічного розвитку – ще є куди розвиватися, – зазначив Філіп Пронін. – Для нас, як обласної влади, ключовим є розвиток економічного потенціалу Полтавщини. Форум – приклад того, коли влада та бізнес об’єднуючи зусилля створюють нові можливості, долають проблеми, які диктують вимоги часу, та покращують вже наявні напрацювання». На форумі обговорили підтримку крафтового бізнесу органами місцевого самоврядування Полтавської області, особливості виходу місцевих виробників на сучасні ринки збуту, співпрацю з концептуальними фірмовими магазинами. Директорка Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» Віта Рекотова розповіла про участь у грантових програмах. Виробники поділися історіями успіху. На ярмарку були представлені сири, ковбаси, випічка, пастила, соки, шоколад. Загалом у заході взяли участь понад 30 виробників. Ініціативу реалізували за підтримки Полтавської ОВА, а Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» та Полтавський державний аграрний університет.

17:00 20.01.2024

Звернення начальника ОВА Філіпа Проніна з нагоди відзначення Дня пам’яті захисників Донецького аеропорту

Звернення начальника ОВА Філіпа Проніна з нагоди відзначення Дня пам’яті захисників Донецького аеропорту

Звернення начальника ОВА Філіпа Проніна з нагоди відзначення Дня пам’яті захисників Донецького аеропорту Героїчна і водночас трагічна сторінка нашої сучасної історії – День пам’яті захисників Донецького аеропорту. 242 дні оборони. 242 дні хоробрості наших воїнів. Вони не зламалися, вони стали сильнішими, ніж бетонні стіни. Вони стали воїнами-кіборгами.

14:44 20.01.2024

На Полтавщині утворили ще одну сім’ю патронатного вихователя

На Полтавщині утворили ще одну сім’ю патронатного вихователя

На Полтавщині утворили ще одну сім’ю патронатного вихователя Піклуючись про добробут дітей, в області активно розвивається послуга патронатного виховання. Цього року вже створено патронатну сім’ю в Кременчуці. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. «Нині в області 14 родин доглядають 23 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Це дозволяє уникнути цілодобового перебування дітей у спеціалізованих закладах та допомогти їхнім батькам впоратися з труднощами», – зазначив Філіп Пронін.

16:12 19.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь