A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Реєстрація надавачів соціальних послуг: чому це важливо?

Реєстрація надавачів соціальних послуг: чому це важливо? Забезпечення якісних та доступних соціальних послуг не лише пріоритет державної соціальної політики, а й об’єктивна вимога сьогодення. Ефективна реалізація вказаного завдання можлива через розбудову мережі надавачів соціальних послуг на рівні територіальних громад.

10:36 03.01.2024

На Полтавщині в межах програми «Поверни посмішку герою» безкоштовно встановлюють імпланти пораненим бійцям

На Полтавщині в межах програми «Поверни посмішку герою» безкоштовно встановлюють імпланти пораненим бійцям У Полтавській області стоматологи встановили перші два зубні імпланти бійцю після важкого поранення. Дороговартісні імплантати надають благодійники, робота та витратні матеріали – за рахунок обласного бюджету. Для військових процедура безкоштовна. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

10:35 03.01.2024

ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ВОДОХРЕЩА!

ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ВОДОХРЕЩА! 6 січня відзначатимемо одне з головних Християнських  свят – Водохрещу. Для того, щоб свято не обернулося трагедією необхідно чітко дотримуватися правил поведінки перебування на воді  та льоду. Щорічно рятувальники району забезпечують безпеку цих заходів. Пам’ятайте, неприпустимим є купання в необладнаних для цього місцях та з неперевіреним дном. Не можна розпочинати Хрещенські купання  без представників служб порятунку і медичних працівників та купання дітей без нагляду батьків чи дорослих. Не можна пірнати у воду безпосередньо з льоду. При груповому купанні, кількість людей, що знаходиться у воді, не повинна перевищувати трьох осіб.  

09:00 03.01.2024

Розпочато обговорення законопроєкту «Про електричне та електронне обладнання та відходи електричного і електронного обладнання»

Розпочато обговорення законопроєкту «Про електричне та електронне обладнання та відходи електричного і електронного обладнання» Документ імплементує положення європейської Директиви 2012/19/ЄС та є одним із трьох перших законів, якими буде впроваджено систему розширеної відповідальності виробника (РВВ) в Україні. За законопроєктом система РВВ розповсюджуватиметься на теплообмінне обладнання, екрани, монітори, лампи, обладнання для телекомунікації та інформаційних технологій. Серед винятків – обладнання, яке використовується для воєнних цілей та захисту національних інтересів, наприклад, безпілотники.

08:57 03.01.2024

На Полтавщині відкрили третє «вікно життя»

На Полтавщині відкрили третє «вікно життя» 2 січня на базі Кременчуцького перинатального центру облаштували «вікно життя». Тут є все необхідне для дитини, зокрема підігрів ліжечка, обладнана реанімація. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. До такого віконця можна принести немовля у разі відмови від нього. За це не передбачена кримінальна відповідальність.

08:00 03.01.2024

«500 аграріїв Полтавщини отримали понад 3,3 мільярда гривень кредитів на розвиток», – Філіп Пронін

«500 аграріїв Полтавщини отримали понад 3,3 мільярда гривень кредитів на розвиток», – Філіп Пронін Створення сприятливих умов для розвитку підприємництва – один із пріоритетних напрямів державної та регіональної політики. «У 2023 році 500 аграріїв Полтавщини отримали понад 3,3 мільярда гривень банківських кредитів на розвиток господарств, – зазначив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. – За державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» сільськогосподарські підприємства залучили 1,9 мільярди гривень, у тому числі під державні гарантії понад 1 мільярд гривень».

14:05 02.01.2024

«318 суб’єктів господарювання Полтавщини забезпечили роботою 809 переселенців», – Філіп Пронін

«318 суб’єктів господарювання Полтавщини забезпечили роботою 809 переселенців», – Філіп Пронін Із 1 січня Уряд збільшив компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО. Їхній розмір становить 7100 гривень, а з 1 квітня буде 8000 гривень. Також змінено тривалість надання компенсації з 2 до 3 місяців. Минулоріч роботодавці Полтавщини отримали понад 10 млн грн компенсації від держави за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

14:04 02.01.2024

До обласного бюджету надійшла освітня субвенція

До обласного бюджету надійшла освітня субвенція Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 грудня 2023 р. №1346 «Деякі питання надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (за спеціальним фондом державного бюджету) у 2023 році» до обласного бюджету Полтавської області надійшла освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів із забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» в сумі 47, 3 млн грн. Протягом січня 2024 року кошти субвенції будуть розподілені між обласним бюджетом та бюджетами територіальних громад пропорційно кількості 5 і 6 класів у закладах освіти, які здійснюють освітній процес у 2023/24 навчальному році за очною, поєднанням очної та дистанційної форми здобуття освіти, в адміністративно-територіальній одиниці.

14:03 02.01.2024

Нашому земляку Борису Володимиру передано комплект гуми для військового автомобіля

Нашому земляку Борису Володимиру передано комплект гуми для військового автомобіля вартістю 16500 грн, який придбано за благодійні кошти зібрані працівниками виконавчого комітету Білицької селищної ради.

13:50 02.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь