A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

На Полтавщині триває третій етап обміну ламп на енергоощадні

На Полтавщині триває третій етап обміну ламп на енергоощадні Жителі Полтавщини – активні учасники ініціативи з обміну ламп на енергоощадні. «За період дії проєкту оновили понад 1 мільйон 750 тисяч штук. Майже мільйон – протягом першої «хвилі». Більше 100 тисяч у межах «другої» хвилі обміняли юридичні особи: заклади освіти, культури, медицини, соціальні установи, ОСББ. Близько 680 тисяч – пенсіонери», – розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

09:00 26.03.2024

Уряд ухвалив важливі зміни щодо виплат ВПО

Уряд ухвалив важливі зміни щодо виплат ВПО 22 березня 2024 року Уряд прийняв постанову і уточнив перелік ВПО, які матимуть право на отримання виплат протягом ще 6-ти місяців. Зокрема щоб уникнути різночитань, постанова  чітко передбачає, що, крім інших, мають право на продовження допомоги ще на 6 місяців також такі категорії людей:  

17:10 25.03.2024

Аби проявити повагу до ветерана, ніколи не кажіть...

Аби проявити повагу до ветерана, ніколи не кажіть... Хоч би як нам було цікаво, хоч би як ми хотіли дізнатися, коли ж закінчиться війна, пам’ятаймо про особисті кордони одне одного. Запитайте ветерана чи ветеранку, як їх зустріли вдома, як почуваються, чим планують займатися, чи потрібна якась допомога…

17:06 25.03.2024

В області триває опитування молоді

В області триває опитування молоді У Полтаві триває опитування потреб молоді, зокрема про актуальні теми та формати заходів, які може втілити команда КУ «Обласний молодіжний центр» ПОР. Молодь – наше теперішнє, і саме вона формує майбутнє. Працюємо, щоб розвиток був якісним та змістовним. Всі заходи реалізовуються виключно з потреб молоді Полтавщини.

17:00 25.03.2024

СБУ за роки війни стала бойовою та результативною спецслужбою, яка й потрібна Україні – Президент з нагоди 32-ї річниці Служби безпеки

СБУ за роки війни стала бойовою та результативною спецслужбою, яка й потрібна Україні – Президент з нагоди 32-ї річниці Служби безпеки З нагоди 32-ї річниці створення Служби безпеки України Президент Володимир Зеленський привітав працівників СБУ з професійним святом, вручив державні нагороди, відзнаки та присвоїв військові звання. Глава держави оглянув сучасні зразки бойової, спеціальної техніки та обладнання, що перебуває на озброєнні СБУ, зокрема дрони, Sea Baby. Президент подякував працівникам Служби за професійну роботу.

15:17 25.03.2024

«Дитина не одна» - запроваджено допомогу на дітей, які залишились без батьківського піклування

«Дитина не одна» - запроваджено допомогу на дітей, які залишились без батьківського піклування З початку повномасштабної війни щороку близько 4 тис. дітей залишаються без батьківського піклування. Міністерство соціальної політики України працює над тим, щоби діти виховувалися у родинах, а не в інтернатах чи інших закладах, і тому запроваджуємо новий вид соціальної допомоги для сімей, які тимчасово влаштовують до себе дитину. Допомога «Дитина не одна» призначається на дітей, які залишились без батьківського піклування, але ще не набули статусу дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування, та влаштовані в сім’ю родичів, знайомих, прийомну сім’ю, дитячий будинок сімейного типу. Процес присвоєння дитині такого соціального статусу зазвичай займає до 6 місяців - ось на цей період і призначатиметься допомога.

15:15 25.03.2024

Звернення начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з нагоди Дня Служби безпеки України

Звернення начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з нагоди Дня Служби безпеки України Їхня професія – стояти на варті безпеки держави. Контррозвідка, протидія тероризму, захист кіберпростору, розкриття злочинів, які становлять загрозу країні, її законним інтересам, правам та свободам громадян.   Дії Служби безпеки України часто непомітні, проте їх сила завжди відчутна. Під час війни спецпризначенці поповнили лави мужніх воїнів, які боронять країну на фронті. Роблять все для нашої перемоги. 

11:23 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь