A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

На Полтавщині синоптики прогнозують грози

На Полтавщині синоптики прогнозують грози

На Полтавщині синоптики прогнозують грози Вночі 16 квітня по області та у Полтаві синоптики прогнозують грози. За інформацією обласного центру з гідрометеорології, оголосили І рівень небезпечності – жовтий.

13:56 15.04.2024

Полтавська ОВА долучилася до ініціативи „Будинок Доброчесності”

Полтавська ОВА долучилася до ініціативи „Будинок Доброчесності”

Полтавська ОВА долучилася до ініціативи „Будинок Доброчесності” Полтавська обласна військова адміністрація долучилась до ініціативи „Будинок Доброчесності”, організованої завдяки співпраці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та „U-LEAD з Європою”, а також виконавчого партнера RMTeam. 11 квітня у Києві провели практичний воркшоп „Етика та доброчесність під час прийняття управлінських рішень” під час якого, учасники мали можливість ознайомитися з кращими практиками та інструментами для впровадження принципів доброчесності у свою роботу, обмінятися досвідом з іншими регіонами України та отримати консультації від фахівців з питань антикорупційної діяльності.

13:50 15.04.2024

Полтавщиною курсуватиме ще один модернізований електропоїзд

Полтавщиною курсуватиме ще один модернізований електропоїзд

Полтавщиною курсуватиме ще один модернізований електропоїзд Інклюзивний приміський електропоїзд незабаром курсуватиме Полтавщиною. Його капітальний ремонт тривав три місяці. Нині вісім вагонів відповідають усім вимогам безбар’єрності. «Для пасажирів зроблені пандуси. Для зручності – тримачі для велосипедів і USB-зарядки в вагоні. Також зроблені покращені санвузли. В них зроблені сповивальні столики», – розповів старший машиніст електропоїзда Костянтин Якубцов. У комфортних умовах працюватимуть і машиністи «Після модернізації для локомотивної бригади поліпшилось: кондиціонер поставили. Мікрохвильова, холодильник, обдув вікон, щоб огляд був гарний. Камери встановили на дахове обладнання, можна спостерігати за всім потягом», – говорить Костянтин Якубцов.   Нині тривають останні налаштування, і поїзд вийде на маршрут. «В наше ДЕПО прийшов після відновлювального ремонту електропоїзд 008. Ми постійно проводимо оновлення рухомого складу. Проводимо ремонти для якості пасажирів та покращення роботи локомотивних бригад нашого ДЕПО», – зазначає в.о. заступника з експлуатації вагонного ДЕПО Анатолій Литвишко. Це вже четвертий в області модернізований електропоїзд.

13:00 15.04.2024

Із початку року до обласного контактного центру Полтавської ОВА надійшло 62 звернення з питань земельних відносин

Із початку року до обласного контактного центру Полтавської ОВА надійшло 62 звернення з питань земельних відносин

Із початку року до обласного контактного центру Полтавської ОВА надійшло 62 звернення з питань земельних відносин Із початку року до обласного контактного центру Полтавської ОВА надійшло 62 звернення з питань земельних відносин. Заяви та скарги даної тематики, як правило, носять сезонний характер. Більшість заявників озвучують свої проблеми у сфері земельних відносин та аграрної політики переважно на початку весни та осені, що співпадає з обов’язком орендарів паїв здійснити розрахунок згідно укладених договорів. Більше половини звернень цієї тематики, а саме – 34, стосувалися затримки з розрахунками за оренду землі.

09:32 15.04.2024

Допомога Україні досі обмежена, а Росія досі має доступ до компонентів для ракет – звернення Президента

Допомога Україні досі обмежена, а Росія досі має доступ до компонентів для ракет – звернення Президента

Допомога Україні досі обмежена, а Росія досі має доступ до компонентів для ракет – звернення Президента Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогоднішній день, як і кожен день цієї війни, почався з результатів наших захисників неба. За минулу ніч вдалося збити 10 «шахедів» із десяти, застосованих росіянами. Я дякую всім нашим воїнам мобільних вогневих груп та всім іншим оборонцям неба. Загалом за тиждень російські терористи використали проти України вже майже 130 «шахедів». На щастя, більшість із них нам вдалося збити. Також були застосовані понад 80 російських ракет і майже 700 керованих авіабомб. На жаль, із цим значно складніше. І це – тільки один тиждень.

09:00 15.04.2024

Рятувальник Андрій Гречаний пробіг марафон і присвятив його пам'яті загиблих колег

Рятувальник Андрій Гречаний пробіг марафон і присвятив його пам'яті загиблих колег

Рятувальник Андрій Гречаний пробіг марафон і присвятив його пам'яті загиблих колег Рятувальник із Полтавщини Андрій Гречаний пробіг марафон у Києві і присвятив його своїм колегам, які нещодавно загинули у Харкові. Про це розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. «Андрій подолав 21 км у спорядженні рятувальника вагою понад 20 кг. Пишаємось нашими відважними і нескореними! Світла памʼять тим, хто віддав своє життя за країну», ­– сказав Філіп Пронін.

20:00 14.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь