A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Талісманом шкільних ліг Полтавщини обрали лісового кота

Талісманом шкільних ліг Полтавщини обрали лісового кота

Талісманом шкільних ліг Полтавщини обрали лісового кота Завершилося відкрите голосування за спортивного талісмана, який представлятиме Полтавську область на Всеукраїнських змаганнях шкільних ліг! Переможцем став лісовий кіт! У голосуванні взяли участь 6 582 жителів області. У трійку лідерів вийшли лісовий кіт (1 980 голосів), білий лелека (1 776). руда лисиця (633).

09:53 08.02.2024

Полтавщина отримає 616 млн грн субвенції за Програмою з відновлення України

Полтавщина отримає 616 млн грн субвенції за Програмою з відновлення України

Полтавщина отримає 616 млн грн субвенції за Програмою з відновлення України Полтавщина цього року отримає 616 млн грн субвенції за Програмою з відновлення України. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. Розподіл коштів областям затвердив Кабмін. Фінансування допоможе реалізувати в регіоні 16 проєктів у сфері освіти та медицини. Попередньо їх вартість становитиме близько 1,5 млрд грн. «На реконструкцію, будівництво чи капремонт восьми обласних об'єктів спрямують 348 млн грн. Для реалізації проєктів у громадах розподілять 268 млн грн. Фінансування отримають Лохвицька, Терешківська, Коломацька, Зіньківська, Котелевська, Лубенська та Миргородська ТГ», – зауважив Філіп Пронін. Очільник області наголосив, що процес витрачання коштів повинен бути прозорим та раціональним. «Тримаємо на контролі це питання та своєчасно інформуватимемо про розвиток процесу. Спільними силами крок за кроком оновлюємо соціальну інфраструктуру Полтавщини», – наголосив Філіп Пронін.

08:53 08.02.2024

Наше завдання цього року – не лише посилити повітряний щит та далекобійні можливості України, а й завдати Росії системних втрат – звернення Президента

Наше завдання цього року – не лише посилити повітряний щит та далекобійні можливості України, а й завдати Росії системних втрат – звернення Президента

Наше завдання цього року – не лише посилити повітряний щит та далекобійні можливості України, а й завдати Росії системних втрат – звернення Президента Сьогоднішній день… Короткі підсумки. У Києві ще до вечора тривав розбір завалів після російського ранкового удару. Житловий будинок. Десятки постраждалих, чотири людини загинули. Мої співчуття рідним та близьким. Миколаїв, Харків, Львівська область, Дніпровщина, Хмельниччина, Київщина, Херсонщина – у цих регіонах є постраждалі, є пошкодження. Ми відповімо Росії на кожну ракету, кожен «шахед». І наше завдання цього року – не лише максимально посилити наш повітряний щит і далекобійні можливості України, але й завдати Росії максимальних системних втрат. Зокрема, це стосується заморожених російських активів – і держави-терориста, і осіб, які з нею пов’язані. Усе має бути конфісковане та працювати на захист від терору. Це справедливо – відповідати терористу. Справедливо знищувати терористів. І справедливо змусити державу-терориста платити за те, що вона робить. І ми максимально енергійно працюємо з нашими партнерами, щоб рішення щодо російських активів було якнайшвидше.

08:53 08.02.2024

На Полтавщині реалізують проєкт з надання послуги соціального відновлення ветеранів війни та їхніх родин

На Полтавщині реалізують проєкт з надання послуги соціального відновлення ветеранів війни та їхніх родин

На Полтавщині реалізують проєкт з надання послуги соціального відновлення ветеранів війни та їхніх родин У 2024 році в Полтавській області продовжують реалізацію проєкту з надання послуги соціального відновлення ветеранів війни та їхніх родин. Особливістю проходження соціального відновлення, є те, що ветерана та членів його сім’ї супроводжує мультидисциплінарна команда, яка складається з психологів, соціальних працівників та соціальних педагогів. Оздоровчі послуги, індивідуальне консультування, заняття арт-терапії, іпотерапії сприяють фізичному та психологічному відновленню. Після завершення курсу в територіальних громадах продовжується індивідуальний супровід кожної сім’ї ветеранів.

08:52 08.02.2024

У двох громадах Полтавщини створять безпекові хаби

У двох громадах Полтавщини створять безпекові хаби

У двох громадах Полтавщини створять безпекові хаби У Карлівській та Новоселівській громадах запрацюють безпекові хаби. Діяльність цих осередків передбачає надання експертних консультацій і проведення просвітницьких заходів (тренінгів, форумів, стратегічних сесій, тематичних занять із домедичної допомоги, тактичної медицини, мінної безпеки, заходів із запобігання та протидії домашньому насильству). Про це на брифінгу в офіційному медіацентрі Полтавщини розповіли голова ГО «Полтавське агентство розвитку територій» Марина Єщенко та начальник відділу зв'язків із громадськістю Управління патрульної поліції в Полтавській області Марина Зінюха.

15:20 07.02.2024

Полтавцям нагадали, як реагувати на сигнал «Повітряна тривога»

Полтавцям нагадали, як реагувати на сигнал «Повітряна тривога»

Полтавцям нагадали, як реагувати на сигнал «Повітряна тривога» На Полтавщині з початку року повітряну тривогу вмикали 108 разів. Вона тривала 96 годин 14 хвилин. Загалом з початку повномасштабного вторгнення росії сповіщення про повітряну тривогу звучало 1794 рази. Тривоги тривали 70 днів. Департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами ОВА нагадує правила поведінки під час повітряної тривоги.

15:19 07.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь