A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Передали тепловізор нашому захиснику!

Передали тепловізор нашому захиснику!

Раді повідомити, що завдяки великодушній підтримці небайдужих громадян, ми успішно передали тепловізор нашому захиснику Салата Миколі, взвод оперативного призначення 13 бригади.

13:46 05.02.2024

УВАГА ВПО!

УВАГА ВПО!

УВАГА! У четвер  15 лютого та четвер 22 лютого  2024 року у смт Білики  за адресою: вул. Будівельна,2а (Приміщення селищного будинку культури) з 10:00 до 16:00 працюватиме мобільна бригада Благодійного фонду “Право на захист” зі збору даних на отримання фінансової допомоги переселенцям від УВКБ ООН. А саме, 3 600 грн. щомісячно на особу протягом 3 місяців! Тобто кожен член родини загалом отримає 10 800 гривень на особу.  Хто може подати заявку на грошову допомогу від УВКБ ООН? ✍️Подати заявку можуть особи, які  ✔️не отримували раніше допомоги від міжнародних організацій (з 24.02.2022 року),  ✔️мають дохід, менший за 5400 грн на особу, та  ✔️належать до таких категорій та ‼️критеріїв вразливості‼️: 📌 переселенці, які перемістилися після 24.02.2022 року;  📌 особи, що НЕ переміщувалися після 24.02.2022 року, але постраждали від воєнних дій у таких в таких областях, як Дніпропетровська,  Одеська, Запорізька, Харківська, Чернігівська, Сумська, Миколаївська, Херсонська (перелік може бути доповнений); 📌 люди, що через воєнні дії були вимушені залишити свої домівки, але повернулися до постійного місця проживання (зокрема, і з-за кордону).

12:51 05.02.2024

Вперше родина з Полтавщини отримає сертифікат за програмою «єВідновлення»

Вперше родина з Полтавщини отримає сертифікат за програмою «єВідновлення»

Вперше родина з Полтавщини отримає сертифікат за програмою «єВідновлення» На Полтавщині сім’я з Великосорочинської громади отримає сертифікат за знищене майно за програмою «єВідновлення». Документ дозволить їй придбати житло на первинному чи вторинному ринку або інвестувати кошти в обʼєкт на етапі будівництва. «Спочатку громада відпрацювала заявку. Згодом місцева профільна комісія погодила надання сертифіката у розмірі 1,3 млн грн. Полтавщина долучається до реалізації державної програми «єВідновлення». Жителі області можуть отримати компенсації за пошкоджені, а віднині й за знищені внаслідок війни будинки та квартири», – розповів начальник ОВА Філіп Пронін.

12:49 05.02.2024

Мережі Wi-Fi: як уберегти свій гаджет?

Мережі Wi-Fi: як уберегти свій гаджет?

Мережі Wi-Fi: як уберегти свій гаджет? Wi-Fi став необхідною складовою нашого повсякденного життя. Зазвичай ми підключаємося до захищених мереж з паролем, щоб зберегти конфіденційність та безпеку. Але чи варто, за потреби, використовувати незахищений Wi-Fi, і які переваги та недоліки з цим пов'язані? Перевагами використання незахищеного Wi-Fi є зручність та доступність.

10:47 05.02.2024

Оформлення ID-картки: поради від міграційників

Оформлення ID-картки: поради від міграційників

Оформлення ID-картки: поради від міграційників Аби легко і швидко оформити ІD-картку, слід дотримуватись цих нескладних порад від співробітників Державної міграційної служби України. Кожен громадянин України, який досяг 14-річного віку, зобов’язаний отримати паспорт вперше. Якщо цього не зробити до 18-ти, то на Вас чекає додаткова процедура із встановлення особи. Не маєте ідентифікаційного коду - вам замовлять його під час оформлення паспорта вперше При реєстрації в електронній черзі можна сплатити за послугу онлайн. Це пришвидшить процедуру подання документів на оформлення паспорта. Однак не забудьте надати працівнику ДМС квитанцію у роздрукованому вигляді. Якщо у місячний термін після досягнення 25-ти або 45-ти років, ви не встигли вклеїти фотокартку в паспорт (до 24 лютого 2022 року), то Вас зобов’яжуть обміняти паспорт на ID-картку. Однак під час дії воєнного стану, ви можете вклеїти фото у будь-який час. Додавайте наступні документи (за їх наявності):

17:00 04.02.2024

В області діти навчаються керувати дронами

В області діти навчаються керувати дронами

В області діти навчаються керувати дронами Вихованці обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді вчаться керувати дронами. «У будні – опанування теоретичних знань. Вивчення конструкції літальних апаратів, програмування, налаштування й ремонту. Також діти можуть повправлятися на комп'ютерних тренажерах із симуляторами польотів на дронах. У приміщенні є смуга перешкод для квадрокоптерів, щоб відпрацьовувати навички маневрування. У вихідні – закріплення на практиці», – розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

16:45 04.02.2024

#Соціальніпослуги: що це та як їх отримати?

#Соціальніпослуги: що це та як їх отримати?

#Соціальніпослуги: що це та як їх отримати? Кожен з нас опинявся в ситуації, коли звертався за підтримкою чи допомогою до своїх близьких чи друзів, але часом такої підтримки недостатньо. Якщо людина опинилась у скрутній ситуації, пов’язаною з її фізичним чи ментальним здоров’ям, скрутним фінансовим становищем чи безробіттям та іншу вона може звернутись за професійною підтримкою – соціальними послугами.

12:00 04.02.2024

Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч: на Полтавщині 57 команд зі спортивного орієнтування готуються до змагань

Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч: на Полтавщині 57 команд зі спортивного орієнтування готуються до змагань

Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч: на Полтавщині 57 команд зі спортивного орієнтування готуються до змагань На Полтавщині 57 команд зі спортивного орієнтування готуються до змагань у межах національного проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. «Вправно користуватися компасом і картою та якомога швидше діставатися до контрольних пунктів. Ці навички відточують 57 команд зі спортивного орієнтування. Готуються до масштабних змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч», – розповів Філіп Пронін.

16:40 03.02.2024

З великим сумом сповіщаємо про смерть почесного  громадянина селища Білики, колишнього Білицького селищного голови, Пухи Станіслава Семеновича

З великим сумом сповіщаємо про смерть почесного  громадянина селища Білики, колишнього Білицького селищного голови, Пухи Станіслава Семеновича

З великим сумом сповіщаємо про смерть почесного  громадянина селища Білики, колишнього Білицького селищного голови, Пухи Станіслава Семеновича, який пішов з життя 03 лютого 2024 року.

12:31 03.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь