A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Заходи для забезпечення кібербезпеки

Заходи для забезпечення кібербезпеки

Заходи для забезпечення кібербезпеки У сучасному інтернет-просторі соціальні мережі та електронні сервіси стають місцем для численних інтернет-шахраїв. Їхня мета –  виявити вразливі паролі, підключення та отримати несанкціонований доступ до особистої чи службової інформації. Електронні пристрої – це найбільше джерело інформації про вас, тож подбайте про власну кібербезпеку. Служба безпеки України інформує, що для безпеки електронних пристроїв необхідно:

09:30 03.02.2024

В Україну прибули ще дві системи ППО, які збивають усе – звернення Президента Володимира Зеленського

В Україну прибули ще дві системи ППО, які збивають усе – звернення Президента Володимира Зеленського

В Україну прибули ще дві системи ППО, які збивають усе – звернення Президента Володимира Зеленського Звіт про цей день. Провів Ставку. Сьогодні – дуже сфокусовано на питаннях фронту, забезпечення фронту, фортифікації, захисту наших енергетичних мереж. Є хороші результати. Зокрема, українське виробництво дронів – постійне нарощування. Чіткий план на 24-й рік щодо дронів. Додаємо контрактів, додаємо фінансування. Я дякую абсолютно кожному й кожній, хто в наших Силах оборони розвиває цей напрямок, впроваджує необхідні зміни. Усім, хто масштабує виробництво дронів. Це справді збереження життів наших воїнів.

08:22 03.02.2024

Гуртом легше бити мо₴каля!

Гуртом легше бити мо₴каля!

Гуртом легше бити мо₴каля! Підхоплюючи хвилю благодійної допомоги нашому воїну-захисникові Носову Олександру (на авто - пікап),

14:58 02.02.2024

Корисні он-лайн сервіси підвищення кваліфікації соціальних робітників

Корисні он-лайн сервіси підвищення кваліфікації соціальних робітників

Корисні он-лайн сервіси підвищення кваліфікації соціальних робітників Соціальний працівник – це, передусім, професіонал, який відіграє ключову роль у запобіганні кризових ситуацій та пропонує можливі шляхи вирішення складних життєвих обставин. Фахівці соціальної сфери постійно підвищують свою кваліфікацію та розвивають професійні компетентності, щоб ефективно реагувати на сучасні виклики та взаємодіяти із громадянами вразливих категорій. Враховуючи реалії та вимоги сьогоднення, використання комп’ютерних технологій та онлайн-платформ для підвищення професійної кваліфікації є не лише зручним способом для оновлення своїх навичок, а й дозволяє швидко знаходити відповіді на важливи питання та тримати «руку на пульсі» загальний тенденцій розвитку соціальних послуг. Департаментом підготовлено підбірку онлайн-курсів, які будуть корисні як початківцям у сфері соціальної допомоги, так і досвідченим фахівцям:

14:09 02.02.2024

Податківці перевіряють закупівлю 170 квадрокоптерів Полтавською громадою

Податківці перевіряють закупівлю 170 квадрокоптерів Полтавською громадою

Податківці перевіряють закупівлю 170 квадрокоптерів Полтавською громадою Робоча група «Прозорість і підзвітність» вкотре розглянула питання прозорості й раціональності процедури закупівлі 170 квадрокоптерів Полтавською громадою. Як повідомив начальник ОВА Філіп Пронін, фахівці дослідили ситуацію, виявили кілька ризиків. Податківці мали підстави для проведення виїзної перевірки підприємства, яке поставило дрони. Наразі його перевіряють. «На думку фахівців, є кілька питань, які потребують відповідей. Наприклад, чому на частину товарів підприємство подало пільгу як по закупівлі на оборонні потреби, хоч не мало підстав? Чому ціни на дрони були вищими цього разу? Чому частина безпілотників придбані у неплатників ПДВ: тобто чи справді деякі товари закуповували по 2-3 одиниці у фізичних осіб? Але це складнопобутова техніка, розрахункові операції за якою відбуваються обов’язково через РРО.Результати перевірки податківці оголосять на засіданні групи «Прозорість і підзвітність», – сказав Філіп Пронін.

13:19 02.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь