A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Цифровізація соціальних виплат

Цифровізація соціальних виплат

Цифровізація соціальних виплат Отримання соціальних гарантій в умовах воєнного часу для багатьох українців є критично важливим. Питання надання вчасної та адресної підтримки громадянам залишається у фокусі органів соціального захисту населення. Одним із пріоритетних напрямків соціальної сфери є призначення та виплата державних соціальних допомог. В області щомісяця державні соціальні допомоги отримують понад 200 тис. сімей, в тому числі внутрішньо переміщені особи.

14:24 01.02.2024

17-тий конкурс  «Благодійна Україна-2023» під девізом «Благодійність на захисті України»

17-тий конкурс «Благодійна Україна-2023» під девізом «Благодійність на захисті України»

Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України». Понад півтора року ми живемо в умовах повномасштабної війни. Всі українці з різних областей та з-за кордону об’єдналися задля допомоги один одному в боротьбі зі спільним ворогом.

12:24 01.02.2024

На гарячу лінію ОВА протягом тижня надійшло більше 300 звернень

На гарячу лінію ОВА протягом тижня надійшло більше 300 звернень

На гарячу лінію ОВА протягом тижня надійшло більше 300 звернень У Полтавській ОВА продовжують працювати цілодобові гарячі лінії обласного контактного центру. Протягом минулого тижня мешканці Полтавщини  активно зверталися за допомогою для вирішення своїх життєвих проблем та повсякденних ситуацій. Загалом фахівцями центру  отримано більше 200 дзвінків, зокрема кожний шостий від внутрішньо переміщеної особи. Найчастіше порушувалися питання виплати субсидії, надання гуманітарної та матеріальної допомоги, призначення соціальних виплат. Не втрачають своєї актуальності й проблеми в сфері житлово-комунального, дорожнього господарства та земельних відносин.

12:23 01.02.2024

Захист інформаційного та кіберпростору

Захист інформаційного та кіберпростору

Захист інформаційного та кіберпростору Служба безпеки України комплексно забезпечує контррозвідувальний захист інформаційної та кібернетичної безпеки держави. Пріоритетними завданнями на цьому напрямі діяльності спецслужби є:

11:54 01.02.2024

В області відпрацьовують питання облаштування укриттів, щоб саме в них проводити НМТ

В області відпрацьовують питання облаштування укриттів, щоб саме в них проводити НМТ

В області відпрацьовують питання облаштування укриттів, щоб саме в них проводити НМТ Полтавщина готується до проведення національного мультипредметного тесту. Тематичне питання розглянули на засіданні Ради оборони області. «Особливість НМТ у поточному році – замість трьох дисциплін буде чотири. Тож треба більше часу на виконання роботи, – розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. – Логічно виникає питання безперервного функціонування центрів тестування в разі повітряних тривог. Громади, РВА та заклади, на базі яких діятимуть центри, спільно відпрацьовують питання облаштування укриттів, щоб саме в них проводити тестування. Безпека дітей – наш безумовний пріоритет».

08:23 01.02.2024

У ФОК «Колос» завершили монтаж навігаційних покажчиків

У ФОК «Колос» завершили монтаж навігаційних покажчиків

У ФОК «Колос» завершили монтаж навігаційних покажчиків Створення безбар’єрного середовища для людей з інвалідністю та маломобільних категорій населення є одним з найактуальніших завдань сьогодення. Із метою впровадження безбар’єрного простору на території Полтавської області та в ході реалізації плану заходів «Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року», обласною військовою адміністрацією ініційовано реалізацію трьох флагманських проєктів, серед них – реконструкція фізкультурно-спортивного, реабілітаційно-відновлювального комплексу «Колос» із повнорозмірним футбольним полем зі штучним покриттям та з благоустроєм прилеглої території в Решетилівці.

08:14 01.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь