A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Конкурс грантів для громадських організацій по роботі із дітьми ВПО 6-9 років

Конкурс грантів для громадських організацій по роботі із дітьми ВПО 6-9 років

Конкурс грантів для громадських організацій по роботі із дітьми ВПО 6-9 років До уваги NGO Полтавської та Кременчуцької громад! IREX запрошує до співпраці у рамках програми «Єднання заради дії». Це можливість для громадських організацій, які готові працювати над вирішенням викликів, з якими стикаються внутрішньо переміщені діти. Конкурс спрямований на розвиток та посилення соціальної згуртованості та інтеграції внутрішньо переміщених дітей в приймаючих громадах віком 6-9 років. Сума гранту: до 50 000 доларів США. Дедлайн: 25 лютого 2024 року.

11:35 30.01.2024

У Полтаві відбудеться зимовий забіг

У Полтаві відбудеться зимовий забіг

У Полтаві відбудеться зимовий забіг 10 лютого в обласному центрі проведуть традиційний масштабний забіг «Winter Run». Точка збору – стадіон «Ворскла». Початок заходу – 11:00. Заплановані забіги на різних дистанціях: 400 м для дітей від 8 до 13 років, а також 1, 3 та 5 км – для дорослих від 13 років.

10:37 30.01.2024

Роз'яснення ПФУ: Пенсія по інвалідності

Роз'яснення ПФУ: Пенсія по інвалідності

Роз'яснення ПФУ: Пенсія по інвалідності Призначається особам, яким установлено інвалідність. Причина, група, час настання інвалідності, строк, на який вона встановлюється, визначаються органом медико-соціальної експертизи. Пенсії по інвалідності із солідарної системи

10:17 30.01.2024

Допомога на проживання внутрішньо переміщеним особам Полтавщини за січень 2024 року

Допомога на проживання внутрішньо переміщеним особам Полтавщини за січень 2024 року

Допомога на проживання внутрішньо переміщеним особам Полтавщини за січень 2024 року В області забезпечено своєчасне нарахування допомоги на проживання 113, 5 тис. ВПО на загальну суму понад 334 млн грн за січень 2024 року. Допомога на проживання ВПО – це один із видів державних соціальних виплат, які регулюються постановою уряду. Допомога надається щомісячно на кожну ВПО:

09:03 30.01.2024

Держспецзв’язку попереджає про масову розсилку зловмисниками листів нібито від її імені та від імені Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Держспецзв’язку попереджає про масову розсилку зловмисниками листів нібито від її імені та від імені Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Держспецзв’язку попереджає про масову розсилку зловмисниками листів нібито від її імені та від імені Державної служби України з надзвичайних ситуацій Урядова команда реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA, яка діє при Держспецзв’язку, виявила факт масового розповсюдження групою UAC-0050 електронних листів з темами «Інформація від Держспецзв'язку України» і «Державна служба України з надзвичайних ситуацій» нібито від Держспецзв'язку та Державної служби України з надзвичайних ситуацій відповідно. Згадані листи містять посилання на архіви, розміщені на сервісі BitBucket. Вони в свою чергу містять SFX-архіви, відкриття яких призведе до встановлення в системі програми для віддаленого управління Remote Utilities та відобразить «приманку». У випадку розсилки від імені Держспецзв'язку як «приманку» використано легітимну програму CCleaner «для видалення вірусу з комп'ютера», а у розсилці від імені ДСНС – зображення з «планом евакуації».

09:00 30.01.2024

Уряд розширив можливості призначення допомоги малозабезпеченим

Уряд розширив можливості призначення допомоги малозабезпеченим

Уряд розширив можливості призначення допомоги малозабезпеченим Йдеться про українців, які повертаються з-за кордону, ще не встигли працевлаштуватися в Україні й не мають джерел доходів та ВПО. Допомога на 6 місяців може бути призначена: родинам, що повернулися в Україну після тривалого (понад 90 днів поспіль) перебування за кордоном; родинам ВПО, які, внаслідок переміщення, не працювали або не сплачували ЄСВ. Водночас українців стимулюватимуть до економічно незалежного і самостійного життя. Якщо в родині, яка отримала допомогу, є працездатні особи, які не працюють, вони мають протягом двох місяців після її призначення або працевлаштуватись, або стати на облік в Державному центрі зайнятості. Допомога малозабезпеченим призначається родинам, чиї сукупні доходи не перевищують рівень забезпечення прожиткового мінімуму для сім’ї: для працездатних осіб – 55% прожиткового мінімуму (1665,4 грн), для дітей – 140 % (віком до 6 років – 3 588,2 грн, від 6-18 років - 4 474,40 грн), для осіб, які втратили працездатність – 100% (2 361 грн). Допомога буде нарахована у сумі, що є різницею між рівнем забезпечення прожиткового мінімуму для сім’ї та її середньомісячним сукупним доходом.

08:49 30.01.2024

Які інновації потрібні українцям. Результати громадських обговорень

Які інновації потрібні українцям. Результати громадських обговорень

Які інновації потрібні українцям. Результати громадських обговорень У грудні презентували Глобальну інноваційну візію України 2030 та запустили громадські обговорення, щоб зібрати думки від українців щодо розвитку стратегії. В обговоренні взяли участь представники ІТ-компаній, фондів, громадських організацій, університетів, агенцій, науково-дослідницьких центрів.

08:40 30.01.2024

Полтавська ОВА подала звіт за результатами антикорупційної роботи

Полтавська ОВА подала звіт за результатами антикорупційної роботи

Полтавська ОВА подала звіт за результатами антикорупційної роботи Полтавська обласна військова адміністрація 26 січня подала звіт за результатами антикорупційної роботи протягом 2023 року на Антикорупційному порталі доброчесності Національного агентства з питань запобігання корупції. Цей крок є частиною програми прозорості та підзвітності, яку реалізує облвійськадміністрація. Зокрема звіт містить інформацію за минулий рік про проведені антикорупційні заходи, впроваджені системи контролю та механізми запобігання корупційним правопорушенням, а також відомості про розробку та впровадження антикорупційних процедур, співпраці з іншими органами влади, громадськими організаціями та громадськістю у сфері запобігання корупції.

14:59 29.01.2024

Звернення начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з нагоди Дня пам’яті Героїв Крут

Звернення начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з нагоди Дня пам’яті Героїв Крут

Звернення начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з нагоди Дня пам’яті Героїв Крут 29 січня вшановуємо пам'ять Героїв Крут. 106 років тому молоді воїни УНР дали відсіч московсько-більшовицьким окупаційним військам біля станції Крути на Чернігівщині. Серед учасників бою – 12 патріотів, життя яких пов’язане з Полтавщиною. Це брати Аверкій та Федір Гончаренки, Микола Божко-Божинський, Володимир Шульгин, Юрій Вороний, Демид Бурко-Корецький, Ігор Геращенко, Іван Шарий, Олександр Попович, Олександр Гайдовський-Потапович, Василь Коваленко та Олена Мельничук. Цей день увійшов в історію як знакова битва за майбутнє України. Став символом патріотизму, стійкості і відваги української молоді. Нині, як і понад сто років тому, бої за Україну тривають.

13:45 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь