A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Звернення начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту

Звернення начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту

Звернення начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту «Сьогодні вшановуємо пам’ять жертв Голокосту. Цей день нагадує всьому світу про небезпеку, яку приховують у собі ненависть, расизм, фанатизм та упередження. Масово страчені, закатовані у таборах смерті. Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистського режиму. Близько 1,5 мільйона – на території України. Трагедія не оминула й Полтавщину. Були вбиті понад 22 тисячі громадян єврейського походження.

11:27 27.01.2024

Розширення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

Розширення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

Розширення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Домашнє насильство – ганебне явище, якому не місце в цивілізованому суспільстві, але на жаль, враховуючи воєнні реалії сьогодення: кардинальна зміна звичного способу життя, соціальна напруга та низка факторів впливають негативних за стан справ в багатьох сім’ях, незалежно від рівня їх фінансових достатків та побутових умов. Тому протидія насильству, а також забезпечення підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі є одним із пріоритетів державної соціальної політики.

11:10 27.01.2024

Сьогодні ми вшановуємо Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

Сьогодні ми вшановуємо Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

Сьогодні ми вшановуємо Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту, щоб взяти на себе зобов'язання ніколи не забувати трагедію, яка сталася під час Другої світової війни. Цей день нагадує нам про страшні наслідки нетерпимості, фанатизму та ворожнечі.

09:31 27.01.2024

Враховуючи сучасні виклики, розвиваємо реабілітаційні центри в області, – Філіп Пронін

Враховуючи сучасні виклики, розвиваємо реабілітаційні центри в області, – Філіп Пронін

Враховуючи сучасні виклики, розвиваємо реабілітаційні центри в області, – Філіп Пронін Галузь медицини – серед пріоритетних на Полтавщині. На цьому наголосив начальник ОВА Філіп Пронін, говорячи про ключові результати роботи команди за 100 днів. «Врятувати, вилікувати, допомогти – основа медичної галузі. Враховуючи сучасні виклики, розвиваємо реабілітаційні центри в області та поповнюємо їх сучасним обладнанням, – зазначив Філіп Пронін. – Нещодавно три такі центри отримали 12 одиниць новітнього обладнання. На це спрямували понад 47 млн грн з обласного бюджету». 

08:33 27.01.2024

Виплати для ВПО продовжать

Виплати для ВПО продовжать

Виплати для ВПО продовжать Уряд прийняв постанову про продовження виплат на проживання для внутрішньо переміщених осіб. Виплату допомоги всім ВПО, які отримували її до 1 лютого, автоматично продовжено до 1 березня (без додаткового звернення). 1 березня 2024 року виплати продовжать для більшості нинішніх отримувачів – ВПО, які належать до найбільш вразливих категорій громадян.

08:05 27.01.2024

Відбудова на своїй земельній ділянці: стартував новий тип компенсації за зруйноване житло

Відбудова на своїй земельній ділянці: стартував новий тип компенсації за зруйноване житло

Відбудова на своїй земельній ділянці: стартував новий тип компенсації за зруйноване житло Українці чий приватний будинок був повністю зруйнований зможуть отримати компенсацію на відбудову на власній земельній ділянці через єВідновлення. «Відтепер у рамках компенсації за зруйноване житло доступна не тільки можливість отримати кошти на придбання нового помешкання, але й на те, щоб повністю відбудуватися на своїй землі. При цьому вона може знаходитися будь-де на території України, окрім тимчасово окупованих територій чи зони бойових дій. Це необовʼязково має бути та сама земля, де знаходився знищений будинок.

08:00 27.01.2024

Аудитори, податківці та поліцейські проаналізували процедуру закупівлі 140 FPV-дронів Горішньоплавнівською громадою

Аудитори, податківці та поліцейські проаналізували процедуру закупівлі 140 FPV-дронів Горішньоплавнівською громадою

Аудитори, податківці та поліцейські проаналізували процедуру закупівлі 140 FPV-дронів Горішньоплавнівською громадою Робоча група «Прозорість і підзвітність» звернулася до поліції щодо відкриття кримінального провадження стосовно закупівлі 140 FPV-дронів виконкомом Горішньоплавнівської міської ради. Про це йшлося на черговому засіданні.

18:20 26.01.2024

Громади мають оновити інформацію в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна

Громади мають оновити інформацію в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна

Громади мають оновити інформацію в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна Для представників облвійськадміністрацій Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України провело онлайн-нараду з питання актуалізації інформації в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна. Фахівці Мінінфраструктури розповіли процедуру занесення в РПЗМ даних про вже відновлені об’єкти. Як поінформувала заступник Міністерства економіки Тетяна Бережна, планується залучення міжнародної допомоги до відновлення та відбудови пошкоджених та зруйнованих будівель. Тож потрібно актуалізувати інформацію про об’єкти, які потребують капітального ремонту та коштів спонсорів та тих, які вже відновлені за рахунок місцевих та обласних бюджетів. «Маємо кілька намірів співпраці з Світовим банком і Банком розвитку Європи, які готові фінансувати проєктно-кошторисну документацію та проведення будівельних робіт. Наразі першочергове завдання – оновлення органами місцевого самоврядування інформації про пошкоджене чи знищене майно в Реєстрі, щоб можна було запускати процедуру відшкодування в громаді», – сказала Тетяна Бережна. За результатами наради Департаментом економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ОВА буде поширена інформація в громадах. Органи місцевого самоврядування мають посилити роботу щодо оновлення даних. Інформація вноситься до РПЗМ зайшовши в послугу КПК 1.03

17:22 26.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь